Beste bingo apps 2020 gratis in de Google Play Store

Bingospelers opgelet! Wij hebben de beste bingo apps van 2020 voor jullie op een rijtje gezet. Deze geweldige bingo spellen zijn allemaal gratis te downloaden en bieden gegarandeerd vele uurtjes speelplezier.

Met deze bingo apps kun je altijd en overal bingo spelen. Het feit dat deze apps voor bingospellen voor miljoenen downloads zorgt in de Google Playstore, bewijst hoe populair het spel nog altijd is. De app ontwikkelaars zijn hier natuurlijk van op de hoogte en brengen massaal bingo apps uit.

Dit is op zich een goede ontwikkeling, want hoe meer bingo apps ze uitbrengen hoe meer keus we hebben toch? Ja en nee. Ja, want door de enorme concurrentie moeten de uitgebrachte apps van goede kwaliteit zijn en de spelers behagen. Nee, want nu worden er zoveel bingo apps uitgebracht dat we door de bomen het bos niet meer zien.

Beste bingo apps zoeken

Beste bingo apps zoeken in de Google Play Store

Kijk maar eens in de Google Play Store en zoek op bingo. Dan zie je letterlijk honderden bingo apps. Welke app moet je dan downloaden? Niemand heeft zin om alle apps en reviews te bekijken toch? Daarom hebben wij het voor jullie uitgezocht.

Deze apps hebben allemaal zeer hoge beoordelingen en zijn enorm vaak gedownload

1. Bingo:Love

Beste bingo app #1 BIngo:Love

Bingo:Love is een gratis bingospel dat makkelijk te leren is en leuk om te spelen. Dit bingospel kan online en offline gespeeld worden. Als je samen met vrienden wil spelen, heb je internet nodig. Ook zonder internetverbinding kun je eindeloos genieten van bingo, want deze bingo app heeft genoeg spelletjes die je offline kunt spelen.

Zo zijn er liefde thema’s beschikbaar, waarbij je bingo kunt spelen met Romeo & Juliet, Cleopatra, Doornroosje en veel meer. In de online modus kun je je Facebook-vrienden uitnodigen om samen te spelen of nieuwe vrienden maken uit de hele wereld. Bovenop de klassieke bingospellen, proberen de ontwikkelaars van deze bingo app constant leuke vernieuwende spelopties toe te voegen met elke update.

Deze app heeft echt zoveel speelmogelijkheden dat je er duizelig van wordt. Met een beoordeling van 4.9 met meer dan tienduizend reviews weet je zeker dat dit een top bingo app is.

Als je een bingospel zoekt met wat extra’s dan zit je met deze app goed.

2. Trivia Bingo

Beste bingo app #3 Trivia Bingo

Trivia Bingo is een ook top bingo app die meer dan honderdduizend keer is gedownload. Deze app heeft meer dan 4.000 reviews met een gemiddelde score van een 4.9.

Geniet van multiplayer bingospellen of speel lekker in je eentje. Deze bingo app biedt meer dan 70 gratis bingospellen aan, dus hier ben je wel even zoet mee!

De no-wait-bingo optie is echt geweldig. Met deze optie hoef je namelijk niet meer te wachten op andere bingospelers. Ook zijn er diverse puzzeltjes beschikbaar, waarbij leuke bingo bonussen gewonnen kunnen worden. Om meer bingo’s te krijgen, zijn er 9 type power-ups die je daarbij kunnen helpen.

Kortom, deze mega populaire bingo app moet je echt proberen. Je zult er geen spijt van krijgen.

3. Bingo Gem Rush

Beste bingo app #3 Bingo Gem Rush

Zoals alle bingo apps in onze toplijst is ook Bingo Gem Rush altijd en overal gratis te spelen. Met of zonder internetverbinding. Deze populaire bingo app is ook meer dan 100.000 keer gedownload en heeft een beoordeling van 4.8 in de Play Store met meer dan 11.100 reviews.

Dit bingospel is vernieuwend met leuke extra spelopties als race-tegen-de-klok, tegen je vrienden spelen, coole power ups verdienen en meer.

Bovendien ziet het spel er gewoon geweldig uit, met HD visuele effecten die je elders maar weinig ziet. Zeer zeker een aanrader!

Dit waren de beste 3 gratis bingo apps volgens onze onderzoek. Als je graag bingo speelt en een goede app wilt downloaden voor urenlang speelplezier, dan heb je aan deze drie top apps meer dan genoeg.

Lees ook ons artikel over online bingo spelen voor geld

Ben jij van mening dat wij een top bingo app over het hoofd gezien hebben? Laat het ons dan weten via het contactformulier.