All Right

gokkast All RightSpeel All Right in fullscreen

Gokkast All Right vertoont gelijkenissen met de Random Runner, maar speelt toch heel anders. Het is een fruitautomaat met 2 keer drie rollen, drie voor het basisspel en drie voor het clubspel. Zeer interessant is het All Right bonusspel, waar grote prijzen te winnen vallen. Dit bonusspel kan tijdens het clubspel geactiveerd worden met inzet 10 credits.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op de onderste drie rollen voor 1 credit per spin en met 1 winlijn. Uitzondering hierop zijn de KROON-symbolen, die kriskras een mysterieprijs geven van tussen de 5 en 200 credits. Hiervoor moeten er 3 KROON-symbolen in zicht zijn, op elke rol een.

De autoholdfunctie houdt automatisch gunstige posities van rollen vast voor een grotere winkans op de volgende spin. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop. Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig rollen vast te houden.

Gewonnen credits kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden via de COLLECT-knop of gespaard worden op de creditmeter met de SAVE-knop. Ook kunnen ze gegokt worden middels de GAMBLE-knop.

Clubspel

Het clubspel kan bereikt worden via de CHOOSE-GAME-knop. Met deze knop kan tevens de inzet in het clubspel bepaald worden. Er zijn namelijk 2 verschillende inzetten mogelijk, inzet 5 credits en inzet 10 credits. Voor het clubspel worden de bovenste 3 rollen gebruikt en met 27 winlijnen (kriskras). Beide inzetkeuzes maken gebruik van hetzelfde prijstabel. Drie KROON-symbolen in zicht geven een mysterieprijs van tussen de 100 en 200 credits.

Gokkast All Right bonussspel

Bij inzet 10 credits in het clubspel wordt het ALL-RIGHT-bonusspel geactiveerd. Zodra er 3 ALL-RIGHT-symbolen in zicht zijn, wordt de extra feature gestart. De extra feature bestaat uit een kraskaart met grote prijzen en je gewonnen bedrag bestaat uit alle gekraste prijzen bij elkaar opgeteld. Dit loopt al snel in de honderden credits!

Met de CHOOSE-POT-knop kunnen potten geselecteerd worden om credits van op te nemen naar de creditmeter.