Andy Capp

gokkast Andy CappSpeel Andy Capp in fullscreen

Gokkast Andy Capp is een zeer leuke en unieke kast. Er is naast het basisspel en het clubspel ook een zeer vermakelijke bonusspel die veel credits kan opleveren.

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin en wordt gespeeld op 1 winlijn. Er is een autoholdfunctie aanwezig en een gokfunctie met de HEAD- en TAIL-knoppen.

Gewonnen credits kunnen genomen worden met de COLLECT-knop of gespaard worden op de SUPER-meter met de START-knop.

Op diverse symbolen staan cijfers die oplopen van 1 t/m 6, waarmee het bonusspel geactiveerd kan worden. Bij een winnende combinatie zullen de cijfers gedoofd worden, tenzij de gewonnen credits verloren gaan bij het gokken ervan.

Gokkast Andy Capp Bonusspel

Het bonusspel wordt gestart wanneer achtereenvolgens de cijfers 1 t/m 6, die als nevensymbolen op de rollen staan, worden verkregen zonder een winnende combinatie te krijgen in het basisspel. Bij het halen van positie 6 op de ladder gaat Andy op stap, gevolgd door zijn vrouw Flo. Het is de bedoeling dat Andy niet wordt ingehaald door Flo want dan stopt het spel. Andy is veilig wanneer Flo in het blauwe gedeelte is.

Dit bonusspel kan heel veel credits opleveren en kost geen credits. Het is echt een gratis spelletje.

Door op de START-knop te drukken worden de dobbelstenen geworpen. Deze bepalen hoeveel stappen er worden genomen.

Uitleg van diverse features:
STOP: Het spel is afgelopen.
THROW EVEN: Het spel gaat alleen door als er een even getal wordt geworpen.
VRAAGTEKEN: Druk op de START-knop om een extra feature te activeren. Deze kunnen zijn: Extra Turn, STOP, FLowers for Flo (hiermee kan het spel alsnog doorgaan, wanneer Flo Andy achterhaald heeft), Skip Turn, Taxi (Andy wordt naar de volgende feature verplaatst) en Back to Start.

De volgende features kunnen genomen worden met de TAKE-FEATURE-METER-knop:

– alle waardes tussen 4 en 100 credits, waarbij 100 credits automatisch worden genomen.
6 Gives 100 levert een prijs op van 100 credits wanneer er een 6 wordt geworpen met de dobbelsteen. Geldt ook voor 5 or 6 gives 100, 4,5 or 6 gives 100 en 2,3,4,5 or 6 gives 100
Number of Dots x4 en Number of Dots x16. Vermenigvuldigt het getal op de dobbelsteen met 4 of 16.
Match It laat de eerste rol draaien tot er op de START-knop wordt gedrukt en er een winnende combinatie van 2 of 3 symbolen wordt gemaakt.
3 in line Match It geeft een winnende combinatie van 3 symbolen
Mystery Min 16 geeft een prijs van minimaal 16 credits
Cash Trap laat verschillende getallen op het display zien. De START-knop laat de getallen stoppen en het bedrag op het display wordt gewonnen.
Cup Run zal alle creditwaardes in het bonusspel laten knipperen. Druk op de START-knop om een van de waardes in credits te winnen.
Big Win geeft een prijs van minimaal 32 credits.

Gewonnen credits van het bonusspel worden naar de feature-meter verplaatst. Deze credits kunnen met de ?-MORE-OR-0-knop worden gegokt. Hoe hoger het bedrag op de meter, hoe meer er gewonnen kan worden.

Clubspel

Bij voldoende credits op de SUPER-meter kan het clubspel gestart worden. Gebruik de CHOOSE-BET-knop om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel en bepaal hiermee tevens de inzet van het clubspel.

Het clubspel kan gespeeld worden met inzet 4 of 16 credits. Alle winnende combinaties worden in dit spel kriskras gegeven. Hierbij hoort ook een eigen prijstabel.

Bij inzet 16 is er een nudgefunctie actief, waarbij er automatisch naar een winnende combinatie wordt gedraaid indien mogelijk. Er zijn per rol 3 nudges beschikbaar.

Let op! Het bonusspel kan niet geactiveerd worden tijdens het clubspel met inzet 4 of 16 credits.