Angry Bells

gokkast Angry BellsSpeel Angry Bells in fullscreen

Speelautomaat Angry Bells wordt gespeeld op een set van 3 rollen met meerdere inzetmogelijkheden. Hoe hoger de inzet, hoe hoger de prijzen. Ook zijn er meestal meer winnende combinaties te maken bij een hogere inzet, in de vorm van extra winlijnen of jokers.

Basisspel van Angry Bells

Het basisspel wordt gespeeld op 1 winlijn voor 1 credit per spin. Veelbelovende posities van de rollen worden automatisch vastgehouden voor een hogere winkans op de volgende spin. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knoppen. Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig rollen vast te houden.

Gewonnen credits kunnen gespaard worden op de clubmeter met de TO-CLUBMETER-knop, of aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop.

Met de CHOOSE-GAME-knop kan geschakeld worden tussen de 8 verschillende inzetmogelijkheden.

Inzet 2 credits

Bij inzet 2 wordt er gespeeld met 3 horizontale winlijnen en een eigen prijstabel.

Inzet 4 credits

Met deze inzet zijn er 5 winlijnen actief, namelijk 3 horizontale en 2 diagonale winlijnen. Ook bij deze inzet hoort een aparte prijstabel.

Inzet 5 credits

Deze inzet speelt net als inzet 4 met 5 winlijnen, alleen met hogere prijzen.

Inzet 8 credits

Inzet 8 wordt wederom met 5 winlijnen en een eigen prijstabel gespeeld, maar nu zijn de rode BEL-symbolen op rol 1 wild. Dit betekent dat ze als joker gebruikt worden en als elk ander symbool tellen om een winnende combinatie te maken.

Inzet 10 credits

Inzet 10 speelt net als inzet 8, alleen nu zijn de rode BEL-symbolen op rol 2 ook wild. Natuurlijk zijn bij deze inzetkeuze ook weer hogere prijzen te winnen.

Inzet 20 credits

Hier hoort weer een prijstabel bij met hogere prijzen. Bovendien zijn de rode BEL-symbolen op alle rollen nu wild.

Inzet 40 credits

Dit is de hoogste inzet met natuurlijk de hoogste te winnen prijzen. Bij deze inzet is de kans op een winnende combinatie ook het hoogst, want hier zijn zowel de rode BEL-symbolen als de DUIVEL-symbolen als joker te gebruiken.

Gebruik de CHOOSE-POT-knop in combinatie met de COLLECT-knop om potten van de clubmeter te selecteren en te legen naar de creditmeter.