Bars ‘n’ Sevens

gokkast Bars 'n' SevensSpeel Bars ‘n’ Sevens in fullscreen

Gokkast Bars ‘n’ Sevens, ook wel bekend als BAR7, heeft een unieke clubspel, waarbij gekozen kan worden tussen BAR-symbolen en 7-symbolen.

Basisspel

Het basisspel is heel eenvoudig en wordt op de onderste 3 rollen gespeeld met 1 winlijn. Elke spin kost 1 credit.

Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden voor een grotere winkans. Vastgehouden rollen kunnen eventueel vrijgegeven worden met de RESET-knop. Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig rollen vast te houden.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden via de BAR- en 7-knoppen of aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop. Om de credits te sparen op de POWER-meter kan de TO-POWER-METER-knop gebruikt worden.

Gokkast Bars ‘n’ Sevens Clubspel

Bij voldoende credits op de POWER-meter kan het clubspel gestart worden. Het clubspel heeft maar liefst 8 winlijnen, 3 horizontale, 3 verticale en 2 schuine lijnen. Er kan met inzet 5 of 10 credits gespeeld worden. Beide inzetkeuzes hebben een eigen prijstabel.

Kies voor het BAR-symbool of het 7-symbool om het spel te spelen. Hoe meer lijnen er van het gekozen symbool worden gemaakt, hoe hoger de prijs.

Super Gamble

Verder biedt de Bars ‘n’ Sevens nog een andere unieke functie, namelijk de SUPERGAMBLE. Op het moment dat er in het clubspel meer dan 100 credits staan, kunnen deze naar de WINBANK verplaatst worden met de COLLECT-knop.

Wanneer er meer dan 100 credits op de WINBANK staan, licht de optie SUPER GAMBLE op. Klik hierop en klik vervolgens op de BAR of op de 7. Verschijnt het symbool dat is gekozen op ALLE posities in het clubspel, dan wordt de prijs van 100 credits verdubbeld. De winkans hierop bedraagt 50%.