Beach Bucks

gokkast Beach BucksSpeel Beach Bucks in fullscreen

Gokkast Beach Bucks is een genot om te spelen. Het bestaat uit een basisspel en een clubspel met elk hun eigen set van 3 rollen. Het basisspel heeft diverse leuke extraatjes en het clubspel kan gespeeld worden met een nudgefunctie die automatisch naar een winnende combinatie draait.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Hiervoor worden de onderste rollen gebruikt. De prijstabel wordt automatisch opgelicht, wanneer voor het basisspel gekozen wordt.

Er kunnen mysterieprijzen gewonnen worden door een winnende combinatie te maken met STRANDBAL-symbolen. Een winnende combinatie met 2 symbolen geeft een prijs tussen 2 en 100 credits. Er wordt een prijs gewonnen tussen 8 en 200 credits met een combinatie van 3 STRANDBAL-symbolen.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden met de HEAD- en TAIL-knoppen. Verplaats de credits naar de clubmeter met de SAVE-knop of voeg ze toe aan de creditmeter met de COLLECT-knop.

Clubspel

Kies voor het clubspel met de CHOOSE-BET-knop. Gebruik deze knop om te schakelen tussen de verschillende inzetten van het clubspel en het basisspel.

Het clubspel wordt op de bovenste 3 rollen gespeeld. Alle winnende combinaties mogen kriskras gemaakt worden. Er kan in het clubspel met 4 verschillende inzetten gespeeld worden. De prijstabel van het clubspel geldt voor al deze inzetten. Het aantal beschikbare nudges per rol neemt toe naar mate de inzet verhoogd wordt.

Gokkast Beach Bucks Nudgefunctie

De nudgefunctie in het clubspel draait automatisch naar een winnende combinatie, indien dit mogelijk is met het aantal beschikbare nudges per rol. Elke nudge wordt gebruikt om de rol 1 plaats te verschuiven.

Er zijn geen nudges beschikbaar bij inzet 4. Elke spin is er bij inzet 8 per rol 1 nudge beschikbaar. Bij inzet 12 heeft elke rol 2 nudges. De maximale van inzet 16 activeert het hoogste aantal beschikbare nudges, namelijk 3 nudges per rol.

Gebruik de COLLECT-knop om credits van de clubmeter naar de creditmeter te verplaatsen.