Big Money Game

gokkast Big Money GameSpeel Big Money Game in fullscreen

Gokkast Big Money Game bestaat uit het basisspel en het clubspel waar gespeeld kan worden met een inzet van 5, 10 of 20 credits.

Basisspel

Deze gokkast begint standaard met het basisspel. Een autoholdfunctie is ingebouwd om gunstige combinaties automatisch vast te zetten, met de RESET-knop kunnen vastgezette rollen eventueel weer vrijgeven worden. Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig rollen vast te houden.

Twee of meer gewonnen credits kunnen toevoegevoegd worden aan de creditmeter met de COLLECT-knop of verplaatst worden naar 1 van de 40 spaarmeters met de START-knop. Gewonnen credits kunnen ook gegokt worden met de GAMBLE-knop.

Clubspel

Bij voldoende credits op de spaarmeters kan het BET5-spel, BET10-spel of het BET20-spel gestart worden.

Hiervoor wordt ook telkens 1 credit van de creditmeter afgehaald die eerst toegevoegd wordt aan een nieuwe spaarmeter of, indien alle spaarmeters in gebruik zijn, de laagste spaarmeter.

Gebruik de CHOOSE-BET-knop om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel. Met deze knop kan tevens de inzet in het clubspel bepaald worden.

Het clubspel wordt gespeeld op dezelfde 3 rollen als het basisspel, maar nu zijn er 5 winlijnen actief. Elke inzetkeuze heeft een eigen bijbehorende prijstabel. Hoe hoger de inzet, hoe hoger de prijzen.

Gokkast Big Money Game Bonusspel

Het bonusspel van deze gokkast heet Big Money Wheel. Dit wiel begint te draaien wanneer er tijdens het clubspel kriskras 3 Z-BAR-symbolen in beeld verschijnen. Bij BET5 draait het 1x, bij BET10 2x en bij BET20 3x. Het symbool waarop het wiel stopt bepaalt wat er gewonnen kan worden. De rollen beginnen te draaien en stoppen op een willekeurige winnende combinatie met het betreffende symbool.

Wanneer er 200 credits of meer op een spaarmeter zijn verzameld dan verhuizen de credits van die spaarmeter automatisch naar de creditmeter. Gewonnen credits die het aantal van 200 overschrijden gaan hierbij niet verloren. Credits in het clubspel kunnen met de COLLECT-knop naar de creditmeter worden verplaatst. De spaarmeter met de meeste credits wordt het eerst gebruikt.