Billionairs

gokkast BillionairsSpeel Billionairs in fullscreen

Gokkast Billionairs heeft een basisspel, een clubspel en een bonusspel. In het bonusspel is maar liefst 1000 credits te winnen.

Basisspel

Het basisspel wordt op de onderste 3 rollen gespeeld. Er wordt gespeeld op 1 winlijn voor 1 credit per spin. Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden voor een hogere winkans op de volgende spin. Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig rollen vast te houden. Met de RESET-knop kunnen vastgehouden rollen eventueel weer vrijgegeven worden.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden met de HEAD- en TAIL-knoppen. Met de TO-CLUBMETER-knop kunnen gewonnen credits gespaard worden op de clubmeter. Om de credits te verplaatsen naar de creditmeter kan de COLLECT-knop gebruikt worden.

Clubspel

Schakel tussen het basisspel en het clubspel met de CHOOSE-BET-knop. Met deze knop wordt tevens de inzetkeuze in het clubspel bepaald. Er kan hier namelijk met inzet 5, 10, 20 of 40 credits per spin gespeeld worden. Het clubspel speelt zich af op de bovenste 3 rollen met een eigen prijstabel.

Inzet 5

Dit is de laagste inzet in het clubspel. Er wordt gespeeld voor 5 credits per spin en op 5 winlijnen.

Inzet 10

Bij een inzet van 10 credits per spin, zijn de EURO-symbolen op rol 2 wild. Dit betekent dat ze voor elk symbool kunnen tellen om een winnende combinatie te maken.

Inzet 20

Bij inzet 20 credits zijn de EURO-symbolen op alle rollen als joker actief.

Inzet 40

Dit is de maximale inzet. Ook hier tellen de EURO-symbolen voor elk ander symbool, met uitzondering van de VRAAGTEKEN-symbolen.

Het lucratieve bonusspel kan alleen bij deze inzet geactiveerd worden. Hiervoor zijn 3 VRAAGTEKEN-symbolen in zicht voor nodig. Ze hoeven dus niet op een winlijn te verschijnen.

Gokkast Billionairs Bonusspel

Zodra het bonusspel is geactiveerd, worden eventuele hulplijnen opgelicht. Er kunnen maximaal 3 hulplijnen opgelicht worden, namelijk Extra Life, 50/50 en Choose Highest. Deze kunnen helpen om de maximale prijs van maar liefst 1000 credits binnen te halen.

Het doel is om op de prijsladder te klimmen naar de 11e stap met een hoofdprijs van 1000 credits. Zolang het spel actief is, kan er op elk moment gekozen worden om te stoppen of om door te spelen voor meer credits.

De geactiveerde escapes zullen, waar mogelijk, automatisch ingezet worden.

De clubmeter heeft een maximum van 1000 credits. Credits hierboven worden automatisch naar de creditmeter verplaatst.