Black Bull

gokkast Black BullSpeel Black Bull in fullscreen

Gokkast Black Bull bestaat uit 3 rollen, waarop zowel het basisspel als het clubspel gespeeld wordt. Het clubspel kan gespeeld worden met 2 verschillende inzetten.

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin en wordt gespeeld op 1 winlijn. BLACK-BULL-symbolen uitgezonderd, deze geven kriskras namelijk een mysterieprijs. Twee van deze symbolen geven kriskras een mysterieprijs tussen 2 en 200 credits, 3 symbolen zelfs een prijs tussen 4 en 200 credits.

De autoholdfunctie houdt automatisch gunstige posities van rollen vast voor een hogere winkans op de volgende spin. Gebruik de RESET-knop om vastgehouden rollen eventueel weer vrij te geven. Gewenste rollen kunnen ook handmatig vastgehouden worden door de HOLD-knoppen te gebruiken.

Gewonnen credits kunnen gespaard worden op de clubmeter met de SAVE-knop of aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop.

Gokkast Black Bull Clubspel

Bij voldoende credits kan het clubspel geactiveerd worden. Gebruik de CHOOSE-GAME-knop om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel.

In het clubspel tellen alle winnende combinaties kriskras. Er kan hier gespeeld worden met inzet 5 of 20 credits per spin. Beide inzetten hebben een eigen prijstabel.

Bij inzet 5 credits geven 2 BLACK-BULL-symbolen kriskras een mysterieprijs tussen 5 en 200 credits. Bij drie van deze symbolen zelfs een prijs tussen 10 en 200 credits.

Bij inzet 20 credits wordt er een prijzentabel met hogere prijzen geactiveerd. Daarnaast levert iedere BLACK-BULL-symbool een mysterieprijs op tot maximaal 200 credits per symbool. Dit houdt in dat er per spin tot maar liefst 600 credits gewonnen kunnen worden!