Blue Glow

gokkast Blue GlowSpeel Blue Glow in fullscreen

Gokkast Blue Glow, ook wel bekend als Blacklight, is een automaat dat bestaat uit een basis- en een clubspel. Zowel in het basisspel als in het clubspel wordt er op 4 rollen gespeeld.

Basisspel

In het basisspel bedraagt de inzet 1 credit per spin. Gunstige rollenposities worden automatisch vastgehouden, zodat de kans op het winnen van een prijs tijdens de volgende spin groter wordt. De vastgehouden rollen kunnen vrijgegeven worden via de RESET-knop. Het innen van credits na een gewonnen prijs is mogelijk door op de RESET-knop te drukken. Via de HEAD/TAIL-knoppen kunnen gewonnen prijzen eventueel verdubbeld worden tot maximaal 200 credits. Als het aantal gewonnen credits de 100 overschrijdt, dan kunnen deze niet meer verdubbeld worden. Gewonnen credits kunnen verplaatst worden naar het TOTAL display via de TO-CLUBMETER-knop.

Gokkast Blue Glow Clubspel

In het clubspel kan gespeeld worden met een inzet van 5 of 10 credits per spin. De inzet bepaalt u met de CHOOSE-BET-knop. Met beide inzetkeuzes wordt er op 4 rollen en 10 winlijnen gespeeld. Bij de inzet van 10 credits krijgt de bel een jokerfunctie, wat betekent dat deze voor elk ander symbool telt. Het clubspel display kent een limiet van 2000 credits. Als dit aantal wordt overschreden, wordt een deel van deze credits verplaatst naar het basisspel display.

Om gewonnen credits van het TOTAL-display naar het basisspel display te verplaatsen, dient op de RESET-knop te worden geklikt. De inhoud van de TOTAL-meter wordt dan per pot naar het basisspel display geleegd.