Bonus Billionaire

gokkast Bonus BillionaireSpeel Bonus Billionaire in fullscreen

Speelautomaat Billionaire is mooi vormgegeven en heeft een unieke set rollen, waarop zowel het basisspel als het clubspel gespeeld wordt. Deze gokkast dankt zijn naam waarschijnlijk aan de enorme prijzen die te winnen zijn in het clubspel. De hoogste prijs die te winnen valt, is maar liefst 1000 credits. En dat in een enkele spin!

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin en gebruikt vier rollen met 1 winlijn. Er kunnen winnende combinaties gemaakt worden met 2, 3 of 4 gelijke symbolen. Bekijk de prijzen en de mogelijke winnende combinaties in de prijstabel die bij het basisspel hoort. Deze licht vanzelf op, wanneer het basisspel gespeeld wordt.

Er is een autoholdfunctie ingebouwd, die gunstige posities van rollen automatisch vasthoudt voor een hogere winkans. Gewenste rollen kunnen eventueel handmatig vastgehouden worden door de HOLD-knoppen te gebruiken. Vastgehouden rollen kunnen met de RESET-knop weer vrijgegeven worden.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden in het kop- en muntspelletje. Gebruik hiervoor de HEAD- en TAIL-knoppen, die vanzelf gaan knipperen bij een gewonnen prijs. Verplaats gewonnen credits naar de clubmeter met de SAVE-knop of voeg ze toe aan de creditmeter met de COLLECT-knop.

Gokkast Bonus Billionaire Clubspel

Kies voor het clubspel met de CHOOSE-BET-knop. Gebruik deze knop om te schakelen tussen de verschillende inzetten van het clubspel en het basisspel.

Tijdens het clubspel wordt er gespeeld met 5 winlijnen. Bij inzet 5 worden alleen de eerste drie rollen gebruikt, bij inzet 10 worden alle rollen gebruikt. Bovendien telt het BAR-symbool bij inzet 20 als elk ander symbool om een winnende combinatie te maken. Dit vergroot de kans op een prijs enorm en er zijn megaprijzen te winnen bij deze inzet.

Met de COLLECT-knop worden credits van de clubmeter naar de creditmeter verplaatst.