Bonus Reels

gokkast Bonus ReelsSpeel Bonus Reels in fullscreen

De gokkast Bonus Reels bestaat uit een basisspel en een clubspel met bonusspel. Beide spellen worden op dezelfde 3 rollen gespeeld, waarbij er respectievelijk op 5 winlijnen en kriskras gespeeld wordt.

Basisspel

In het basisspel bedraagt de inzet 1 credit per spin. Er wordt op 5 winlijnen gespeeld en er wordt een mysteryprijs van maximaal 100 credits gewonnen als er 3 sterren kriskras in beeld staan.

Een autoholdfunctie zorgt ervoor dat gunstige posities van de rollen automatisch worden vastgehouden. Dit zorgt voor een verhoging van de winkans tijdens de volgende spin. Vastgehouden rollen kunnen worden vrijgegeven met de RESET-knop.

Gewonnen credits kunnen worden gegokt met de GAMBLE-knop tot maximaal 200 credits. Verder kunnen gewonnen credits worden verplaatst naar het vervolgspel met de TO CLUBMETER-knop. Om credits te innen dient er op de COLLECT-knop geklikt te worden.

Clubspel

Met de CHOOSE BET-knop kan er gekozen worden voor het clubspel en met deze knop wordt tevens de inzetkeuze bepaald. In het clubspel kan gekozen worden voor een inzet van 5 of 10 credits per spin en alle prijzen worden kriskras gegeven. Dit komt neer op 27 winlijnen.

Bij inzet 10 zijn de prijzen uiteraard hoger en de joker op rol 2 telt als elk ander symbool (STER-symbool uitgezonderd). Bovendien worden er 4 repeat bonussen gegeven in tegenstelling tot 2 repeat bonussen bij inzet 5.

Gokkast Bonus Reels Bonuspel

Als er tijdens het clubspel 3 sterren kriskras in beeld komen, wordt het bonusspel geactiveerd. Eventuele prijsgevende combinaties worden uitbetaald op dat moment en daarnaast bestaat de mogelijkheid op een REPEAT BONUS. Hierbij wordt dezelfde prijs nogmaals uitbetaald.

Gewonnen credits in het clubspel kunnen via de COLLECT-knop, per pot naar het basisspel worden verplaatst.