Breakout

gokkast BreakoutSpeel Breakout in fullscreen

Gokkast Breakout bestaat uit een basisspel en een clubspel. Tijdens het clubspel kan met inzet 10 het bonusspel geactiveerd worden. Dit is de leukste feature van deze gokkast.

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin en wordt gespeeld op 1 winlijn.

De autoholdfunctie houdt automatisch gunstige posities van rollen vast voor een grotere winkans op de volgende spin. Verder zijn er zijn HOLD-knoppen aanwezig, waarmee gewenste rollen handmatig vastgehouden kunnen worden. Gebruik de RESET-knop om vastgehouden rollen weer vrij te geven.

Gewonnen credits kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop of op de clubmeter gespaard worden met de START-knop. Om de gewonnen credits te gokken kan de GAMBLE-knop gebruikt worden.

Clubspel

In het clubspel kan gespeeld worden met een inzet van 5 of 10 credits. Bij beide inzetten zijn er 5 winlijnen actief en hoort eenzelfde prijstabel.

Bij inzet 10 tellen ook de BAL-symbolen mee die bij diverse andere symbolen staan afgebeeld. Hiermee kan het bonusspel geactiveerd worden.

Gokkast Breakout Bonusspel

Drie kriskras BAL-symbolen in beeld starten het Schiet-spel. In dit bonusspel zijn er tot 480 credits te verdienen. Wanneer er op een pijl wordt gestopt, dan wordt er een niveau hoger gespeeld met hogere prijzen. Gebruik de START-knop om op prijzen te schieten.