Bubbles

gokkast BubblesSpeel Bubbles in fullscreen

Fruitautomaat Bubbles bestaat uit een basisspel met mysterieprijzen en een clubspel met 4 verschillende inzetkeuzes. Deze automaat heeft een aparte set rollen voor het clubspel.

Basisspel

Het basisspel speelt zich af op de onderste 3 rollen. Er wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Uitzondering hierop zijn de BUBBLES-symbolen die kriskras een mysterieprijs geven. Verschijnen er BUBBLES-symbolen op de 1e en 2e rol, dan wordt er een prijs van ten minste 2 credits gewonnen. Verschijnen deze symbolen op alle drie de rollen, dan wordt er ten minste 8 credits gewonnen.

Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden voor een hogere winkans op de volgende spin. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop. Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig rollen vast te houden.

Gewonnen credits kunnen op de clubmeter gespaard worden met de TO-CLUBMETER-knop of aan de creditmeter toegevoegd worden met de TAKE-WIN-knop. Gebruik de HEAD- en TAIL-knoppen om de credits te gokken. Prijzen van 2 credits worden automatisch gegokt.

Gokkast Bubbles Clubspel

Het clubspel kan via de CHOOSE-BET-knop bereikt worden. Met deze knop kan geschakeld worden tussen het basisspel en het clubspel. Tevens wordt met deze knop de inzet van het clubspel bepaald. Er kan in het clubspel met inzet 5, 10, 20 of 40 credits per spin gespeeld worden.

De bovenste rollen worden voor het clubspel gebruikt. Er wordt bij elke inzet gespeeld met 5 winlijnen, maar elke inzet heeft een eigen prijstabel. Hoe hoger de inzet, hoe hoger de te winnen prijzen.

Bij inzet 20 geeft elk BEL-symbool op de 2e rol een prijs van 40 credits. Bij inzet 40 geeft elk BEL-symbool op alle rollen een prijs van 40 credits.