Carrousel

gokkast CarrouselSpeel Carrousel in fullscreen

Gokkast Carrousel, ook wel bekend als Merry Go Round, bestaat uit een basisspel en een clubspel. Het clubspel kan gespeeld worden met inzetten van 4, 8, 12 of 16 credits per spin. Leuke extraatjes van deze gokkast zijn de CLOWN-symbolen die kriskras een mysterieprijs geven en het 2x kunnen vasthouden van gunstige posities van rollen.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Uitzondering hierop zijn de CLOWN-symbolen, die kriskras een mysterieprijs geven. Twee van deze symbolen geven een prijs tussen 2 en 200 credits, drie symbolen zelfs een prijs tussen 8 en 200 credits.

Deze speelautomaat heeft een zeer unieke extra functie. Bij deze gokkast kunnen rollen namelijk 2x vastgehouden worden voor een nog grotere kans op een winnende combinatie. Gebruik de HOLD-knoppen om de gewenste rollen vast te houden. Met de RESET-knop kunnen vastgehouden rollen vrijgegeven worden.

Gewonnen credits kunnen worden verdubbeld via de kop/munt-functie (in dit geval olifant/clown) tot maximaal 200 credits. Als de 100 credits overschreden worden, kunnen deze niet meer verdubbeld worden. Gewonnen credits kunnen ook naar het clubspel verplaatst worden via de TO-CLUB-knop of naar de creditmeter met de COLLECT-knop.

Clubspel

Bij voldoende credits op de clubmeter kan het clubspel gespeeld worden. Schakel tussen het basisspel en het clubspel met de CHANGE-BET-knop. In het clubspel kan er gespeeld worden met een inzet van 4, 8, 12, of 16 credits. De inzet wordt ook bepaald met de CHANGE-BET-knop.

Elke inzetkeuze heeft een eigen prijstabel. Bepaalde combinaties moeten op winlijn gemaakt worden en andere mogen kriskras gemaakt worden om een prijs te winnen. Bij sommige symbolencombinaties geldt bij een hogere inzet, een hogere prijs. Echter, dit is niet altijd het geval. Ook in het clubspel zijn er mysterieprijzen te winnen.

Gokkast Carrousel Bonusspel

Het meest interessante aan het clubspel, is dat er symbolen gespaard kunnen worden in een matrix. Bij het behalen van een volle matrix wordt de bijbehorende prijs gewonnen.

Bij een inzet van 4 credits worden tussen 3 en 12 lampjes onder de matrix verlicht.

Bij een inzet van 8 credits worden tussen 6 en 12 lampjes verlicht.

Bij een inzet van 12 credits tussen 9 en 12 lampjes.

Bij de maximale inzet van 16 credits worden alle 12 lampjes verlicht.

De kolommen waar een lampje onder brandt, zijn de kolommen waarop op dat moment symbolen gespaard kunnen worden. Bij het winnen van een prijs op de winlijn, dooft de volledige matrix waarin de winnende symbolen staan. Als er een kriskras prijs valt op een symbool die in geen enkele matrix staat afgebeeld, dan dooft er een willekeurige matrix.

Via de COLLECT-knop kunnen de credits die in de clubmeter staan, naar de creditmeter worden verhuisd.