Cash Boom

gokkast Cash BoomSpeel Cash Boom in fullscreen

Gokkast Cash Boom is een fruitautomaat dat bestaat uit een basisspel en een clubspel. Beide spellen gebruiken dezelfde set van drie rollen. Er kan gekozen worden uit twee verschillende inzetten in het clubspel. Tijdens het spelen van het clubspel kunnen ook leuke prijzen gewonnen via het Cash Boom bonusspel.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op 1 winlijn voor 1 credit per spin. Rollen kunnen maximaal 1 keer vastgehouden worden door de HOLD-knoppen te gebruiken. De autoholdfunctie houdt automatisch gunstige posities van rollen vast voor een hogere winkans. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden via de HEAD- en TAIL-knoppen. Verplaats ze naar de clubmeter met de SAVE-knop of voeg ze toe aan de creditmeter met de COLLECT-knop.

Clubspel

Het clubspel kan bereikt worden via de CHOOSE-BET-knop. Gebruik deze knop om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel met de verschillende inzetten.

Er kan met inzet 4 of 8 credits per spin gespeeld worden. Beide inzetten hebben 5 actieve winlijnen, drie horizontale en 2 diagonale. Elke inzet heeft een eigen prijstabel. Hoe hoger de inzet, hoe hoger de te winnen prijzen.

Verplaats credits van de clubmeter naar de creditmeter met de COLLECT-knop.

Gokkast Cash Boom bonusspel

Tijdens het clubspel wordt het bonusspel geactiveerd. Elke inzetkeuze van het clubspel heeft een eigen CASH-meter met een maximum van 1000 credits. Na elke spin in het clubspel stopt het rad op een bedrag. Dit bedrag wordt toegevoegd aan de CASH-meter als het woord GO naast de rollen verschijnt.

Het totale bedrag op de CASH-meter wordt uitgekeerd als het CASH-BOOM-symbool verschijnt.

Komt het gevreesde woord STOP in zicht, dan wordt de CASH-meter op het minimumbedrag gezet. Bij inzet 4 is dit 12 credits en bij inzet 8 wordt het weer 24 credits.