Cash Explosion

gokkast Cash ExplosionSpeel Cash Explosion in fullscreen

Gokautomaat Cash Explosion bestaat uit een basisspel en een clubspel. In het basisspel kan gespeeld worden voor 1 credit per spin. In het clubspel kan worden gekozen voor een inzet van 4, 8 of 16 credits.

Basisspel

De autoholdfunctie houdt gunstige posities van de rollen automatisch vast, zodat de winkans tijdens de volgende spin groter wordt. Vastgehouden rollen kunnen worden vrijgegeven via de RESET-knop.

In het basisspel zijn de STER-symbolen goed voor een mysterieprijs. Als er sterren kriskras op zowel rol 1 als rol 2 vallen, wordt er een mysterieprijs gewonnen tot maar liefst 100 credits. Valt er een derde ster op rol 3 bij, dan kan er maximaal zelfs 200 credits gewonnen worden.

Gewonnen prijzen in het basisspel kunnen worden verdubbeld via de kop/munt-functie (X/O in dit geval) tot maximaal 200 credits. Als de 100 credits na een gamble overschreden worden, kunnen deze niet meer verdubbeld worden. Om gewonnen prijzen te innen, kan de COLLECT-knop gebruikt worden en via de SAVE-knop kunnen gewonnen credits naar het clubspel verplaatst worden.

Gokkast Cash Explosion Clubspel

Bij voldoende credits op de clubmeter kan het clubspel gestart worden. In het clubspel komen alleen de symbolen X en O voor en wordt er een vorm van ‘boter, kaas en eieren’ gespeeld.

Bij 3 dezelfde symbolen op een lijn wordt er een prijs gewonnen. Dit kunnen horizontale, verticale en/of diagonale lijnen zijn. Hoe hoger de inzetkeuze, hoe hoger de prijzentabel. De inzetkeuze kan via de CHANGE-BET-knop bepaald worden.

De clubmeter heeft een maximum van 800 credits. Credits die deze grens overschrijden, worden automatisch naar de creditmeter van het basisspel verplaatst. Er gaan dus geen credits verloren.

Credits op de clubmeter kunnen ook handmatig via de TAKE-CLUBMETER-knop worden verplaatst naar het basisspel.