Cash Fountain

gokkast Cash FountainSpeel Cash Fountain in fullscreen

Gokkast Cash Fountain heeft een basisspel met 3 rollen en een clubspel met 4 rollen. Gebruik de CHOOSE-BET-knop om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel. Bepaal tevens de inzetkeuze met deze knop.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op de onderste 3 rollen. Er wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Uitzondering hierop zijn de VRAAGTEKEN-symbolen, die kriskras een mysterieprijs geven. Bij een kriskras combinatie van 2 VRAAGTEKEN-symbolen wordt een mysterieprijs tussen 2 en 100 credits gegeven. Bij een combinatie van 3 symbolen zelfs een prijs tussen 4 en 200 credits.

Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig rollen vast te houden. De autoholdfunctie houdt automatisch gunstige posities van rollen vast voor een hogere winkans. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden met de GAMBLE-knop. Spaar ze op de clubmeter met de SAVE-knop of voeg ze toe aan de creditmeter met de COLLECT-knop.

Gokkast Cash Fountain Clubspel

Het clubspel wordt gespeeld op de bovenste rollen. De winnende combinaties bestaan uit 3 gelijke symbolen en kunnen kriskras gemaakt worden. Drie GOUDSTAVEN-symbolen geven een mysterieprijs tussen 4 en 200 credits.

Er zijn 3 inzetkeuzes in het clubspel, maar bij elke inzet hoort dezelfde prijstabel. Het aantal winnende combinaties die mogelijk zijn wordt alleen groter bij een hogere inzet.

Inzet 5

Bij inzet 5 credits per spin wordt er op de eerste 3 rollen van het clubspel gespeeld.

Inzet 10

Inzet 10 credits per spin speelt zich af op alle rollen van het clubspel. Winnende combinaties van 3 gelijke symbolen moeten op rollen 1, 2 en 3 of op rollen 2, 3 en 4 gemaakt worden.

Inzet 20

Bij inzet 20 credits per spin worden ook alle rollen van het clubspel gebruikt, maar nu kunnen winnende combinaties ook op rollen 1, 3 en 4 of op rollen 1, 2 en 4 gemaakt worden. Dit betekent dat er bij deze maximale inzet maar liefst 256 mogelijke winnende combinaties te maken zijn.