Cash Multiplier

gokkast Cash MultiplierSpeel Cash Multiplier in fullscreen

Gokkast Cash Multiplier bestaat uit een basisspel en een clubspel met 3 verschillende inzetten. Het bonusspel kan de prijzen laten vertienvoudigen!

Basisspel

Het basisspel is heel standaard en kost 1 credit per spin. Er wordt op de onderste rollen gespeeld met 1 winlijn. Druk op de START-knop om het basisspel te spelen.

Gebruik de HOLD-knoppen om gewenste rollen vast te houden. De autoholdfunctie houdt automatisch gunstige posities van rollen vast voor een hogere winkans. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gewonnen credits kunnen met de GAMBLE-knop gegokt worden. Verplaats de credits naar de clubmeter met de SAVE-knop of naar de creditmeter met de COLLECT-knop.

Clubspel

Het clubspel wordt op de bovenste rollen gespeeld met 5 winlijnen. Gebruik de CHOOSE-BET-knop om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel. Met deze knop kan tevens de inzet van het clubspel bepaald worden. Er kan met inzet 5, 10 of 20 credits per spin gespeeld worden.

Alle inzetten gebruiken hetzelfde prijstabel, maar het bonusspel activeren wordt makkelijker bij een hogere inzet. Bovendien is elke GELDZAK-symbool op de tweede rol wild bij inzet 10. Dit betekent dat dit symbool voor elk ander symbool kan tellen om een winnende combinatie te maken. Bij inzet 20 zijn deze symbolen op alle rollen wild.

Verplaats credits van de clubmeter naar de creditmeter met de COLLECT-knop.

Gokkast Cash Multiplier Bonusspel

Het bonusspel wordt geactiveerd door 3 CASH-symbolen. Bij inzet 5 kan het spel alleen door 3 blauwe symbolen geactiveerd worden, bij inzet 10 kan het ook met 3 gele symbolen. Bij inzet 20 wordt het bonusspel gestart door elke combinatie van 3 CASH-symbolen.

Als het bonusspel geactiveerd is, wordt er automatisch naar een gegarandeerde prijs gedraaid. Daarna wordt er de mogelijkheid geboden om de prijs tot tien keer te vermenigvuldigen! Druk telkens op de START-knop om de prijs te vermenigvuldigen.