Cash Raid

gokkast Cash RaidSpeel Cash Raid in fullscreen

Gokkast Cash Raid ziet er eenvoudig uit, maar heeft een boel extraatjes die deze speelautomaat tot een topper maken. Er zijn aparte rollen voor het basisspel en het clubspel. Tijdens beide spellen kunnen extra credits gewonnen worden met een bonusspel. Het basisspel is van alle standaardopties voorzien en het clubspel kan met 4 verschillende inzetten gespeeld worden.

Basisspel

Het basisspel wordt op de onderste rollen gespeeld voor 1 credit per spin. Alle combinaties moeten op de winlijn gemaakt worden. Gebruik de HOLD-knoppen om gewenste posities van rollen vast te houden. De autoholdfunctie houdt automatisch rollen vast voor een hogere winkans. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden met de HEAD- en TAIL-knoppen. Verplaats de credits naar de clubmeter met de SAVE-knop of naar de creditmeter met de COLLECT-knop.

Spin a Win

Na elke spin in het basisspel wordt het Spin–a-Win-rad naast de rollen geactiveerd. Deze zal gaan draaien en stoppen. Er wordt een gegarandeerde prijs gewonnen als deze op de rode pijl stopt. Alle symbolen op de rollen zullen dan gaan knipperen. Druk op de START-knop om een symbool te kiezen. De rollen spinnen dan automatisch naar een winnende combinatie met het gekozen symbool.

Clubspel

Schakel naar het clubspel met de CHOOSE-BET-knop. Bepaal tevens de inzet van het clubspel met deze knop. Er kan in het clubspel met inzet 5, 10, 20 of 40 credits per spin gespeeld worden.

Het clubspel gebruikt de bovenste drie rollen met 5 winlijnen. Drie horizontale en twee diagonale winlijnen. Elke inzet heeft een eigen prijstabel. Deze licht vanzelf op, zodra de betreffende inzet gekozen wordt.

Het CASH-RAID-symbool telt vanaf inzet 10 als elk ander symbool om een winnende combinatie te maken. Bij inzet 10 geldt dit alleen voor de CASH-RAID-symbolen op de tweede rol, bij inzet 20 en 40 zijn de symbolen op alle rollen actief als joker.

Op de prijstabellen is te zien dat bepaalde winnende combinaties recht geven op een bonus. De prijzen van deze bonussen kunnen heel hoog oplopen.

Gokkast Cash Raid Bonusspel

Zodra in het clubspel een winnende combinatie gemaakt wordt met BONUS als prijs, worden er bonusspellen geactiveerd. Hoeveel bonusspellen er gegeven worden en hoe hoog de prijzen zijn, is afhankelijk van de hoogte van de inzet tijdens het clubspel. Bij de maximale inzet kan in een enkele spin wel 1000 credits gewonnen worden.

Druk op de START-knop om de prijs van elk bonusspel te bepalen. De gewonnen credits van de bonusspellen zullen automatisch aan de clubmeter toegevoegd worden. Gebruik de COLLECT-knop om credits van de clubmeter naar de creditmeter te verplaatsen.