Cash Spinner

gokkast Cash SpinnerSpeel Cash Spinner in fullscreen

Speelautomaat Cash Spinner bestaat uit een basisspel en een clubspel met 2 inzetmogelijkheden. Gebruik de CHOOSE-GAME-knop om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel. Tevens wordt met deze knop de inzetkeuze bepaald in het clubspel. Beide spellen maken gebruik van de dezelfde set van 4 rollen en het CASH-SPINNER-rad.

Cash Spinner Bonusrad

Het SPINNER-symbool op de eerste rol heeft een belangrijke functie. Elke keer dat dit symbool in beeld is, zal het CASH-SPINNER-rad draaien en landen op een hoeveelheid te winnen credits.

Het aangegeven aantal credits zal in het basisspel gewonnen worden bij 4 MONEY-symbolen kriskras in zicht. Bij een van inzet 5 credits tijdens het clubspel zijn 3 MONEY-symbolen op de eerste 3 rollen genoeg om de bonuscredits te winnen. Bij inzet 10 credits kan de bonus zelfs gewonnen worden door 3 symbolen op de eerste of laatste 3 rollen.

Het bonusrad is verdeeld in 2 gedeeltes. Het linker gedeelte is actief voor het basisspel, het rechter gedeelte wordt geactiveerd tijdens het clubspel.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin. Bij deze gokkast zijn er echter 2 winlijnen actief in het basisspel. Er kunnen namelijk winnende combinaties gemaakt worden op rollen 1, 2 en 3 of op rollen 2, 3 en 4.

Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden voor een hogere winkans. Vastgehouden rollen kunnen weer vrijgegeven worden met de RESET-knop. Met de HOLD-knoppen kunnen rollen handmatig vastgehouden worden.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden met de HEAD- en TAIL-knoppen. Spaar ze op de clubmeter met de TO-CLUBMETER-knop of voeg ze toe aan de creditmeter met de COLLECT-knop.

Clubspel

Het clubspel wordt op dezelfde rollen als het basisspel gespeeld. Er wordt nu echter met meer winlijnen gespeeld en er kunnen hogere prijzen gewonnen worden.

Inzet 5

Bij inzet 5 credits per spin wordt er op de eerste 3 rollen gespeeld met 5 winlijnen.

Inzet 10

Bij inzet 10 worden alle rollen gebruikt en zijn er 10 winlijnen actief. Dit zorgt voor nog meer kans op een winnende combinatie en om de bonus te winnen.