Cash Wheel

gokkast Cash WheelSpeel Cash Wheel in fullscreen

Gokkast Cash Wheel is een speelautomaat met een basisspel, een clubspel met 2 inzetmogelijkheden en een bonusspel met grote prijzen.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Drie rode of blauwe STER-symbolen op winlijn geven een mysterieprijs van minimaal 5 credits.

Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden voor een hogere winkans op de volgende spin. Met de RESET-knop kunnen vastgehouden rollen weer vrijgegeven worden. Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig rollen vast te houden.

Gewonnen credits kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop of aan de clubmeter met de SAVE-knop.

Clubspel

De CHOOSE-GAME-knop kan gebruikt worden om tussen het basisspel en het clubspel te schakelen en om de inzet in het clubspel te bepalen. Er kan in het clubspel met inzet 5 of 10 credits per spin gespeeld worden. Er horen bij de hogere inzetten ook hogere prijstabellen.

De rollen van het basisspel worden ook voor het clubspel gebruikt. Nu kunnen de winnende combinaties echter kriskras gemaakt worden. Ze hoeven dus niet meer op de winlijn te vallen.

Gokkast Cash Wheel Bonusspel

Het bonusspel van deze gokkast heet Magic Circle. Deze kan geactiveerd worden tijdens het clubspel.

Bij inzet 5 wordt het bonusspel geactiveerd door 3 rode of 3 blauwe STER-symbolen in beeld.

Bij inzet 10 kan het bonusspel ook gestart worden door 3 STER-symbolen ongeacht kleur.

De Magic Circle bestaat uit 4 ringen met elk 8 vakjes, waarop geland kan worden. Hierop staan credits die gewonnen kunnen worden, of een pijl of een STOP-teken. Het spel stopt als er op een STOP-teken wordt geland. Via de pijlen gaat het spel op de volgende ring met hogere prijzen verder. Elke keer als er op een prijs wordt geland, worden de betreffende credits aan de PRIZE-meter toegevoegd. Daarna wordt het spel op dezelfde ring vervolgd.

Gebruik de STOP-WHEEL-knop om het bonusspel te spelen.