Cashino

gokkast CashinoSpeel Cashino in fullscreen

Cashino is een eenvoudige gokautomaat met 3 rollen en 5 winlijnen. Zowel het basisspel als het clubspel worden gespeeld op deze rollen en winlijnen. Er zijn in totaal 7 verschillende inzetten mogelijk op deze gokkast.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 5 winlijnen. Deze 5 winlijnen bestaan uit de 3 horizontale lijnen en de 2 diagonale lijnen. Een autoholdfunctie is ingebouwd om kansrijke posities van rollen vast te houden voor een grotere winkans. Gewonnen credits kunnen aan de creditmeter worden toegevoegd via de COLLECT/RESET-knop, gegokt worden via de HEAD/TAIL-knoppen of op de clubmeter gezet worden via de TO-CLUBMETER-knop.

Clubspel

Zodra er credits op de clubmeter staan, wordt het clubspel gestart. Het clubspel is in principe hetzelfde als het basisspel, alleen met een hogere inzet en een ander prijstabel. Er worden tijdens het clubspel geen credits van de creditmeter afgehaald, alleen van de clubmeter. Met de CHANGE-BET-knop kan er van inzet veranderd worden. In het algemeen geldt hoe hoger de inzet, hoe hoger de prijzen.

Gokkast Cashino Mysterieprijs

Vanaf inzet 8 in het clubspel geven 3 zevens van verschillende kleur een mysterieprijs met een maximum van 200 credits. Vanaf inzet 12 geven 3 verschillende BAR-symbolen ook een prijs.