CD-Mania

gokkast CD-ManiaSpeel CD-Mania in fullscreen

Beschrijving CD-Mania

Speelautomaat CD-Mania heeft een bijzondere vormgeving met een Pacman thema. Deze gokkast ziet er erg retro uit en de bijbehorende geluidjes zijn ook zeer toepasselijk. Zoals te zien is, zitten er maar drie knoppen op deze automaat. Het is dus niet verrassend dat de gameplay erg simpel is en geen extra fratsen heeft.

Zo is er geen HOLD-functie aanwezig, waarmee gewenste rollen vastgehouden kunnen worden. Ook kunnen gewonnen credits niet gegokt worden, want er is geen GAMBLE-knop of kop- en muntfunctie aanwezig. Alle gewonnen credits worden automatisch naar de clubmeter verplaatst. Gebruik de COLLECT-knop om credits van de clubmeter naar de creditmeter te verplaatsen.

Het spel wordt gespeeld op drie rollen met 5 winlijnen. Er zijn 6 verschillende inzetten mogelijk, want er kan met inzet 1, 2, 5, 10, 15 of 20 credits per spin gespeeld worden. Gebruik de CHOOSE-BET-knop om te schakelen tussen de verschillende inzetten. Elke inzet heeft een eigen prijstabel, welke automatisch opgelicht wordt zodra de inzet gekozen is.

Standaard wordt er met 1 credit per spin gespeeld. Dit is de minimale inzet. De hoofdprijs bij deze inzet is dan ook maar 50 credits. Hoe hoger de inzet, hoe hoger de prijzen. Bij de maximale inzet van 20 credits per spin, kan er in een enkele spin wel 1000 credits gewonnen worden. De minimale prijs is zelfs al 60 credits. Dit is meer dan de hoofdprijs van de minimale inzet.

START

Druk op de START-knop om de rollen te laten spinnen.

CHOOSE BET

Schakel tussen de verschillende inzetten door op de CHOOSE-BET-knop te drukken. Het is niet noodzakelijk om credits op de clubmeter te hebben om met een hogere inzet te spelen.

COLLECT

Gebruik de COLLECT-knop om credits van de clubmeter naar de creditmeter te verplaatsen. Dit is handig als er credits op de clubmeter staan en de creditmeter op nul staat.