Club 2000

Gokkast Club 2000 is een fruitautomaat die nog altijd zeer populair is onder onze spelers. Waarschijnlijk heeft het te maken met de pure eenvoud van deze klassieker. Deze automaat heeft slechts 2 inzetmogelijkheden, namelijk inzet 1 credit in het basisspel en inzet 4 credits voor het clubspel. Verder typeert het kop/munt-spel deze klassieker met de herkenbare originele geluidjes.

Basisspel

Het basisspel speelt op 1 winlijn, met uitzondering van het CLUB-symbool, dat kriskras een mysterieprijs van maximaal 200 credits kan opleveren! Wanneer je ze op rol 1 en rol 2 ziet, dan wordt er een mysterieprijs van minimaal 2 credits gegeven. Verschijnen de CLUB-symbolen op alledrie de rollen, dan wordt er een mysterieprijs van minimaal 8 credits gewonnen.

Er is een autoholdfunctie ingebouwd die gunstige posities van rollen automastisch vasthoudt. Met de RESET-knop kunnen vastgehouden rollen eventueel weer vrijgegeven worden. Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig rollen vast te houden.

Gewonnen credits kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop of aan de clubmeter met de TO-CLUBMETER-knop. Gebruik de HEAD- en TAIL-knoppen om de gewonnen credits te verdubbelen.

Gokkast Club 2000 Clubspel

Het clubspel heeft 1 inzetmogelijkheid, namelijk 4 credits per spin. Dit clubspel gebruikt dezelfde 3 rollen als het basisspel, met het verschil dat de meeste symbolen nu kriskras winnende combinaties kunnen maken.

Uitzonderingen zijn de KERS- SINAASAPPEL- en CITROEN-symbolen, die nu op winlijn moeten verschijnen om een winnende combinatie te maken. Een enkele KERS-symbool op de eerste rol is nu al 8 credits waard, twee symbolen op de winlijn zijn 16 credits waard. Drie KERS-, SINAASAPPEL-, en CITROEN-symbolen op winlijn zijn nu respectievelijk 100, 80 en 80 credits waard.