Club 21

gokkast Club 21Speel Club 21 in fullscreen

Gokkast Club 21 heeft een zeer unieke clubspel, namelijk een spel dat gebaseerd is op een-en-twintigen. Verder kun je in het basisspel mysterieprijzen winnen en is er een bonusgamble beschikbaar.

Basisspel van Club 21

Het basisspel wordt gespeeld op de onderste 3 rollen. Elke spin kost 1 credit en winnende combinaties moeten op de winlijn gemaakt worden.

Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden door de autoholdfunctie. Met de HOLD-knoppen kunnen gewenste rollen handmatig vastgehouden worden. Gebruik de RESET-knop om vastgehouden rollen weer vrij te geven.

In het basisspel kunnen gewonnen punten gegokt worden met de GAMBLE-knop of verplaatst worden naar de BET-meter met de BET21-knop. Voeg gewonnen credits toe aan de creditmeter met de COLLECT-knop.

Gamble
Door op de GAMBLE-knop te drukken, wordt er voor rood of zwart gekozen. De lichten op de spaarkaarten in het basisspel zullen dan beurtelings oplichten en uiteindelijk zal er op een rood of zwart vakje geland worden. Hiermee zal bepaald worden of de speler goed of fout heeft gegokt.

Bonusspel

Het bonusspel van Club 21 speelt zich af in het basisspel. Er kunnen namelijk mysterieprijzen gewonnen worden door HARTEN-, SCHOPPEN-, KLAVER- en RUITEN-symbolen te sparen op 2 verschillende spaarkaarten.

Voor een mysterieprijs tussen 8 en 200 credits moeten alle symbolen op de eerste spaarkaart opgelicht worden. De symbolen moeten op de winlijn veschijnen om het vakje op de eerste spaarkaart op te lichten.

Voor een mysterieprijs tussen 2 en 100 credits moeten alle symbolen op de tweede spaarkaart opgelicht worden. De symbolen dienen boven of onder de winlijn te verschijnen om het desbetreffende vakje op te lichten.

Clubspel

Zodra er punten op de BET-meter staan, worden er 2 kaarten getrokken, 1 voor de speler en 1 voor de bank. Als de getrokken kaarten gunstig zijn, kan ervoor gekozen worden het CLUB21-spel te spelen met behulp van de CARD-knop (kaart nemen) en de STAND-knop (stoppen). Bij winst worden de punten in de BET-meter verdubbeld.