Club 3000

gokkast Club 3000Speel Club 3000 in fullscreen

De naam van gokkast Club 3000 doet ons denken aan Club 2000, maar deze gokkast is toch een compleet andere type fruitautomaat. Zo wordt het clubspel van Club 3000 met 5 winlijnen gespeeld en heeft deze automaat geen gokfunctie om gewonnen punten te verdubbelen.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op de onderste 3 rollen met 1 winlijn voor 1 credit per spin. Er kan een mysterieprijs gewonnen worden met een kriskras combinatie van 3 CLUB-symbolen.

Gebruik de HOLD-knoppen om gewenste rollen vast te houden. Met de RESET-knop kunnen vastgehouden rollen weer vrijgegeven worden.

Er is geen gokfunctie aanwezig. Gewonnen credits kunnen naar de clubmeter verplaatst worden met de TO-CLUBMETER-knop of naar de creditmeter met de COLLECT-knop. Met de CHOOSE-GAME-knop kan er gekozen worden tussen het basisspel en het clubspel.

Gokkast Club 3000 Clubspel

Het clubspel wordt gespeeld met een inzet van 5 punten en op 5 winlijnen. Bij het spelen wordt telkens 1 credit van de creditmeter gehaald welke eerst wordt toegevoegd aan de spaarmeter met het laagste puntenaantal.

Gewonnen credits worden in verhouding tot de genomen punten van de spaarmeters aan diezelfde spaarmeters toegevoegd. Wanneer 200 of meer credits op een spaarmeter zijn vergaard dan verhuizen deze automatisch naar de creditmeter.