Club Gold

Deze fruitautomaat is heel simpel en is daarom ook zo leuk. Gokkast Club Gold heeft 3 rollen, waarop zowel het basisspel als het clubspel wordt gespeeld. In het basisspel geven de CLUBGOLD-symbolen kriskras een mysterieprijs tot maximaal 200 credits.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op 1 winlijn en kost 1 credit per spin.

Met een kriskras combinatie van de CLUBGOLD-symbolen (rol 1 en 2 of rol 1, 2 en 3) kan een mysterieprijs gewonnen worden met een maximum van 200 credits.

Gewonnen credits in het basisspel kunnen met de TO-CLUBMETER-knop naar de clubmeter verplaatst worden of met de COLLECT-knop aan de creditmeter. Met de HEAD- en TAIL-knoppen kunnen gewonnen credits gegokt worden, waarbij een prijs van 200 credits automatisch aan de creditmeter wordt toegevoegd.

Met de HOLD-knoppen kunnen rollen handmatig vastgehouden worden voor een grotere winkans op de volgende spin. Gebruik de RESET-knop om vastgehouden rollen weer vrij te geven.

Gokkast Club Gold Clubspel

Het clubspel gebruikt dezelfde rollen als het basisspel. Bij minimaal 4 credits op de clubmeter kan het cubspel gespeeld worden.

De inzet in het clubspel is 4 credits. Sommige symbolen geven kriskras een prijs volgens de wintabel of een mysterieprijs, een aantal symbolen geeft alleen een prijs op de winlijn.

In het clubspel kunnen maximaal 200 credits worden behaald. Worden er 200 of meer credits gewonnen, dan gaan deze automatisch naar de creditmeter.

Met de COLLECT-CLUBMETER-knop worden punten van de clubmeter naar de creditmeter overgezet. In het clubspel zijn de HOLD-knoppen niet actief.