Club Millionaire

gokkast Club MillionaireSpeel Club Millionaire in fullscreen

Gokautomaat Club Millionaire wordt gespeeld op 3 rollen. Zowel het basisspel als het clubspel maken gebruik van deze 3 rollen. Bovendien kan er tijdens het clubspel een extra feature gestart worden, namelijk het WHEEL-bonusspel.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op 1 winlijn voor 1 credit per spin. Gewonnen credits kunnen gespaard worden met de START/SAVE-knop of gegokt worden met de GAMBLE-knop. Met de COLLECT/RESET-knop worden de gewonnen credits toegevoegd aan de creditmeter.

Clubspel

Met de CHOOSE-BET-knop kan er keuze worden gemaakt tussen het basisspel en het clubspel met de verschillende inzetten. Er kan in het clubspel gekozen worden voor een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits. Hoe hoger de inzet, hoe hoger de prijzen in het tabel. Het clubspel maakt gebruik van dezelfde 3 rollen als het basisspel, maar hier wordt er op maar liefst 5 winlijnen gespeeld.

Gokkast Club Millionaire Wheel Bonusspel

Tijdens het clubspel bestaat de kans dat het WHEEL-bonusspel zomaar gestart wordt. Hierbij wordt het rad met 4 symbolen gedraaid waarbij de bijbehorende prijzen na elke draai worden uitgekeerd. Ook hierbij geldt, hoe hoger de inzet, hoe hoger de prijzen. De hoogte van de inzet bepaalt bovendien het aantal spins.