Cops ‘n’ Robbers de Luxe

gokkast Cops 'n' Robbers de LuxeSpeel Cops ‘n’ Robbers de Luxe in fullscreen

Gokkast Cops`n Robbers De Luxe is de opvolger van Cops`n Robbers. Bij deze gokautomaten is de wedloop tussen Cop en Robber kenmerkend. Hoewel het thema hetzelfde is, spelen beide gokkasten totaal anders.

Basisspel

In het basisspel kunnen goudzakjes gespaard worden, waarmee de maximale hoogte van het clubspel bepaald wordt. Telkens wanneer er drie goudzakjes kriskras op de rollen verschijnen, licht er een volgend goudzakje op boven de creditmeter. Het eerste goudzakje is goed voor een mysterieprijs, de volgende goudzakjes verveelvoudigen die prijs.

De gewonnen prijs kan worden genomen met de TAKE-LOOT-knop of met de GAMBLE-knop worden verdubbeld.

Clubspel

Vanaf 16 punten kan het clubspel worden gespeeld door op de ROBBER-knop te klikken. Hierbij worden altijd 8 credits van het gewonnen tegoed genomen als inzet. Het maximum aantal te winnen credits staat naast de LOOT-meter afgebeeld.

In dit spel bepaalt de dobbelsteen op welke vakjes er geland wordt. De vakjes kunnen punten opleveren of in mindering brengen.

Gokkast Cops ‘n’ Robbers de Luxe Bonusspel

Tijdens het vervolgspel kunnen ook sleutels verzameld worden. Bij 3 verzamelde sleutels, kan de speler via het deurtje met 3 sleutelgaten in de Millionairs Row belanden. Dit is in principe een kleinere ring van vakjes die extra veel punten kunnen opleveren en verminderen.