Cops ‘n’ Robbers

gokkast Cops 'n' RobbersSpeel Cops ‘n’ Robbers in fullscreen

Gokkast Cops’n Robbers kent alleen een basisspel met 4 rollen en het Cops’n Robbers-spel. Het spelen van dit spel kost geen extra credits en is daarmee vergelijkbaar aan een mysterieprijs.

Basisspel

In het basisspel tellen de DARTBORD-symbolen kriskras. Bij 3 symbolen op een rij wordt een prijs van 4 credits gewonnen en bij 4 op een rij 20 credits.

Gewonnen prijzen kunnen tot maximaal 200 gegokt worden via het Rad van Avontuur. Met de GAMBLE-knop wordt de vermenigvuldigingsfactor onder het rad gekozen. Vervolgens zal het rad op een willekeurig symbool stoppen. Hoe lager de vermenigvuldigingsfactor, hoe hoger de winkans.

Gokkast Cops ‘n’ Robbers Bonusspel

Deze feature start zodra de volgende symbolen op volgorde op de winlijn verschijnen: bes, citroen, sinaasappel, pruim, aarbei, klaver en druiven. De voortgang hiervan kan links boven de rollen gevolgd worden. Als er tussentijds een prijs gewonnen wordt, dan wordt er opnieuw begonnen. In het Cops’n Robbersspel zijn credits, mysterieprijzen en nudges te winnen.

Met de GET-OUT-knop en de MORE-LOOT-knop wordt bepaald wanneer de buit hoog genoeg is om te gaan veroveren. Bereikt de speler de palmboom eerder dan de Cop, dan wint de speler de prijs.

Met de TAKE-WIN-knop worden de nudges genomen en met de NUDGE-knoppen kan gekeken worden of er naar een winnende combinatie gestapt kan worden.

Met de STOP-NUDGE-knop draaien de rollen na het drukken op de START-knop naar een andere combinatie, maar wordt er wel 1 nudge ingeleverd. Met de SUPER-NUGDE-knop wordt direct het maximaal haalbare genomen op het moment dat deze feature valt.