Crazy Sevens

gokkast Crazy SevensSpeel Crazy Sevens in fullscreen

Gokkast Crazy Sevens is een simpele automaat met 3 rollen, waarop het basisspel en ook het clubmeterspel gespeeld worden. Er zijn nagenoeg geen speciale features, waardoor het een hele rustige speelervaring biedt. Een ideale kast voor beginnende spelers.

Basisspel

Zoals gezegd wordt het basisspel gespeeld op 3 rollen. Het kost 1 credit per spin en er wordt op 1 winlijn gespeeld.

Het enige bijzondere aan deze gokkast zijn de mysterieprijzen die 3 zevens opleveren. Met 3 blauwe of rode zevens wordt een mysterieprijs van tussen de 8 en 200 credits gegeven, met 3 verschillende zevens een prijs tussen de 2 en 200 credits.

Gewonnen credits kunnen gespaard worden via de START/SAVE-knop, toevoegd worden aan de creditmeter via de COLLECT/RESET-knop of gegokt worden via de TAIL- en HEAD-knoppen.

Er is in het basisspel een autoholdfunctie die kansrijke posities van de rollen vasthoudt om de winkans te vergroten. Met de COLLECT/RESET-knop kunnen vastgehouden rollen weer vrijgegeven worden.

Gokkast Crazy Sevens Clubspel

Zodra er genoeg punten op de clubmeter staan, kan het clubmeterspel gespeeld worden. Via de CHOOSE-BET-knop kan er tussen het basisspel en clubmeterspel gekozen worden.

Het clubmeterspel kost 4 credits per spin en wordt gespeeld op dezelfde 3 rollen als het basisspel. Nu wordt er echter met 5 winlijnen gespeeld, waardoor de kansen op een winnende combinatie groter worden. Ook zijn de prijzen nu hoger dan in het basisspel.

Via de TAKE-CLUBMETER-knop worden alle credits op de clubmeter verplaatst naar de creditmeter.