Crazy Thing

Gokkast Crazy Thing heeft een basisspel en een clubspel, die allebei op dezelfde rollen gespeeld worden. In het basisspel zijn mysterieprijzen te winnen met de vraagtekensymbolen en in het clubspel zijn de crazy symbolen ‘wild’.

Basisspel

Bij het basisspel worden 3 rollen gebruikt en wordt er gespeeld met 1 winlijn en voor 1 credit per draai. Kansrijke posities van rollen worden automatisch vastgehouden voor een grotere winkans. Gebruik de RESET-knop om vastgehouden rollen weer vrij te geven. Rollen kunnen handmatig vastgehouden worden door middel van de betreffende HOLD-knoppen.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden met de kop- en muntfunctie of aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop. Druk op de SAVE-knop om de credits aan de clubmeter toe te voegen. Prijzen over de 100 credits kunnen niet verdubbeld worden.

De CHOOSE-BET-knop wordt gebruikt om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel. Met deze knop wordt tevens de inzet in het clubspel bepaald.

Gokkast Crazy Thing Clubspel

Het clubspel wordt gespeeld op dezelfde rollen als het basisspel, maar nu zijn er 5 winlijnen actief. Er zijn 4 verschillende inzetten mogelijk in het clubspel, namelijk inzet 5, 10, 20 en 40 credits per draai.

Inzet 5 credits
Bij inzet 5 hoort de blauwe prijstabel. Bij deze inzet kan maximaal 200 credits in een enkele draai gewonnen worden.

Inzet 10 credits
Bij inzet 10 hoort de roze prijstabel. Deze inzet kent een topprijs van maar liefst 400 credits in een enkele draai. Bovendien is het CRAZY-THING-symbool nu wild op de 2e rol. Dit betekent dat het voor elk ander symbool telt, indien er een winnende combinatie gemaakt kan worden.

Inzet 20 credits
Bij inzet 20 hoort de groene prijstabel. Nu kan er maar liefst 600 credits in een enkele draai gewonnen worden en zijn de CRAZY-THING-symbool op rollen 1 en 3 wild.

Inzet 40 credits
Dit is de hoogste inzet, waar zelfs 1000 credits in een enkele draai gewonnen kan worden. Bij deze inzet zijn de CRAZY-THING-symbool op alle rollen actief als joker.

Bij alle inzetten kunnen er met 3 vraagtekensymbolen mysterieprijzen gewonnen worden. De minimale prijs hierbij is 40 credits, de maximale mysterieprijs hangt af van de gekozen inzet.

Gebruik de TAKE-HIGHEST-METER-knop om de credits in de hoogste pot in het clubspel te verplaatsen naar de creditmeter.