Da Vinci

gokkast Da VinciSpeel Da Vinci in fullscreen

Gokkast Da Vinci heeft een eigen set van rollen voor zowel het basisspel als het clubspel. Gebruik de CHOOSE-BET-knop om te schakelen tussen de twee spellen. Met deze knop wordt tevens de inzetkeuze voor het clubspel bepaald.

Basisspel

Het basisspel wordt op de onderste rollen gespeeld. Er wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Uitzondering hierop zijn de GOUDSTAVEN-symbolen, die kriskris een mysterieprijs geven. Een winnende combinatie van 2 GOUDSTAVEN-symbolen geven een prijs tussen 2 en 50 credits, een combinatie van 3 symbolen zelfs een prijs tussen 5 en 100 credits.

Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden voor een hogere winkans. Rollen kunnen ook handmatig vastgehouden worden door de HOLD-knoppen te gebruiken. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden met de HEAD- en TAIL-knoppen of aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop. Om ze te sparen op de clubmeter, kan de SAVE-knop gebruikt worden.

Gokkast Da Vinci Clubspel

Het clubspel wordt gespeeld op de bovenste rollen met een eigen prijstabel. Er kan met inzet 5, 10 of 20 credits per spin gespeeld worden. Hierbij zijn er 5 winlijnen actief.

Bij inzet 10 wordt op de tweede rol het CHEMIE-symbool wild. Dit betekent dat dit symbool voor elk ander symbool kan tellen om een winnende combinatie te maken. Bij inzet 20 zijn de CHEMIE-symbolen op alle rollen wild.

Er kunnen free spins gewonnen worden door een winnende combinatie van 3 DA-VINCI-symbolen. Een combinatie met CHEMIE- en DA-VINCI-symbolen is goed voor een prijs van 200 credits.