Deep Space

gokkast Deep SpaceSpeel Deep Space in fullscreen

Speelautomaat Deep Space is een gokkast met vier rollen, waarop zowel het basisspel als het clubspel wordt gespeeld. Beide spellen hebben een eigen prijstabel, welke automatisch opgelicht wordt zodra de inzet is gekozen. Standaard wordt met het basisspel begonnen. Er kunnen in het clubspel mysterieprijzen gewonnen worden met de RAKET-symbolen.

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin en wordt gespeeld op vier rollen met 1 winlijn. Deze winlijn is echter geen gewone winlijn, want winnende combinaties kunnen zowel van links naar rechts als andersom gemaakt worden. Houdt gewenste rollen vast met behulp van de HOLD-knoppen. Gunstige posities van rollen worden door de autoholdfunctie automatisch vastgehouden voor een hogere winkans. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Er is is een kop- en muntfunctie waarmee gewonnen credits gegokt kunnen worden. Gebruik hiervoor de HEAD- en TAIL-knoppen, die automatisch zullen gaan knipperen wanneer deze functie beschikbaar is. Gewonnen credits kunnen ook aan de clubmeter toegevoegd worden met de SAVE-knop of aan de creditmeter met de COLLECT-knop.

Clubspel

Het clubspel kan geactiveerd worden met de CHOOSE-BET-knop. Met deze knop kan geschakeld worden tussen het basisspel en het clubspel met de verschillende inzetmogelijkheden. Er kan met inzet 5, 10 of 20 credits per spin gespeeld worden.

Voor het clubspel worden dezelfde rollen als het basisspel gebruikt. Er is nu echter geen winlijn, maar de winnende combinaties mogen nu kriskras gemaakt worden. Dit vergroot de kans op een winnende combinatie aanzienlijk. Bovendien kunnen er meerdere combinaties in een enkele spin gewonnen worden. De prijstabel met de winnende combinaties en de bijbehorende prijzen geldt voor alle inzetten van het clubspel.

Inzet 5 gebruikt alleen de eerste drie rollen. Inzet 10 wordt gespeeld met alle rollen actief. Winnende combinaties kunnen gemaakt worden op rollen 1, 2 en 3 en 2, 3 en 4. Bij inzet 20 worden ook alle rollen gebruikt, maar nu kunnen winnende combinaties ook gemaakt worden op rollen 1, 2 en 4 en rollen 1, 3 en 4. Deze inzet heeft de grootste kans op een of meerdere winnende combinaties.

Gebruik de COLLECT-knop om credits van de clubmeter naar de creditmeter te verplaatsen.

Gokkast Deep Space Mysterieprijzen

Tijdens het clubspel kunnen interessante mysterieprijzen gewonnen worden. Elke winnende combinatie met drie RAKET-symbolen is namelijk goed voor een mysterieprijs tussen 20 en 200 credits.