Deep Spinner

gokkast Deep SpinnerSpeel Deep Spinner in fullscreen

Gokkast Deep Spinner bestaat uit een set van 4 rollen, waarop zowel het basisspel als het clubspel gespeeld wordt. Dit is een simpele, maar toch zeer leuke speelautomaat. Gebruik de CHOOSE-BET-knop om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel. Bepaal met deze knop ook de inzet voor het clubspel.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Hierbij worden alle 4 de rollen gebruikt, waardoor er winnende combinaties van 4 gelijke symbolen gemaakt kunnen worden. Op de prijstabel van het basisspel is te zien dat er zelfs winnende combinaties van 2 gelijke symbolen te maken zijn.

De autoholdfunctie houdt automatisch gunstige posities van rollen vast voor een hogere winkans. Met de RESET-knop kunnen vastgehouden rollen weer vrijgegeven worden. Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig rollen vast te houden.

Gewonnen credits kunnen gespaard worden op de clubmeter met de SAVE-knop of aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop. Gebruik de HEAD- en TAIL-knoppen om te gokken.

Gokkast Deep Spinner Clubspel

Het clubspel kan gespeeld worden met inzetten van 5 of 10 credits per spin. Bij beide inzetten wordt er gespeeld met 10 winlijnen op 4 rollen en hoort dezelfde prijstabel.

Bij inzet 10 kan elk STER-symbool als elk ander symbool tellen om een winnende combinatie te maken.