Devil Active

gokkast Devil ActiveSpeel Devil Active in fullscreen

Gokkast Devil Active bestaat een set van 4 rollen, waarop zowel het basisspel als het clubspel gespeeld wordt. Gebruikt de CHOOSE-BET-knop om tussen de spellen te schakelen en tevens om de hoogte van de inzet voor het clubspel te bepalen.

Basisspel

Het basisspel is erg simpel met maar 1 winlijn voor 1 credit per spin. Winnende combinaties van DEVIL-ACTIVE-symbolen leveren mysterieprijzen op, waarbij de minimumprijs afhangt van het aantal symbolen.

Gebruik de HOLD-knoppen om gewenste rollen vast te houden. De autoholdfunctie houdt automatisch gunstige posities van rollen vast voor een hogere winkans. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden me de RESET-knop.

Er is geen gokfunctie aanwezig. Gewonnen credits kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop of gespaard worden op de clubmeter met de TO-CLUBMETER-knop.

Clubspel

Het clubspel kan gespeeld worden met inzetten van 5, 10 of 20 credits per spin. In alle gevallen zijn er 10 winlijnen op 4 rollen actief.

Bij inzet 5 en 10 hoort eenzelfde prijstabel, bij inzet 20 hoort een aparte prijstabel met hogere prijzen.

Gokkast Devil Active Bonusspel

Alleen bij inzet 10 en 20 credits kan het bonusspel geactiveerd worden. Hiervoor moeten alle DEVIL-ACTIVE-lichten opgelicht worden. Er zijn in totaal vier lichtjes die opgelicht dienen te worden. Elk licht kan opgelicht worden door een DEVIL-ACTIVE-symbool op de corresponderende rol.

Let op: Alle opgelichte lichten zullen gedoofd worden bij een gewonnen prijs. De lichten moet dan steeds opnieuw opgelicht worden.

Zodra het bonusspel geactiveerd is, zijn alle DEVIL-ACTIVE-symbolen wild. Dit betekent dat ze voor elk ander symbool kunnen tellen om een winnende combinatie te maken. Op elke rol staan maar liefst 3 van deze symbolen, dus genoeg kans op een joker.

Het bonusspel eindigt wanneer op de vierde rol het DUIVEL-symbool verschijnt. Alle DEVIL-ACTIVE-lichten zullen dan uit gaan en ze zullen opnieuw opgelicht moeten worden.

Tijdens het bonusspel kan nog steeds geschakeld worden naar andere spellen zoals het basisspel. Keer op elk gewenst moment terug naar het clubspel waar het bonusspel is geactiveerd door meerdere keren op de CHOOSE-BET-knop te drukken.