Devil’s Lair

gokkast Devil's LairSpeel Devil’s Lair in fullscreen

Gokkast Devil’s Lair bestaat uit 4 rollen waarop zowel het basisspel als het clubspel gespeeld wordt. Het clubspel kan met 3 verschillende inzetten gespeeld worden. Gebruik de CHOOSE-BET-knop om tussen de spellen te schakelen en om de inzet te bepalen.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld met 4 rollen en 2 winlijnen voor 1 credit per spin. Er kunnen winnende combinaties gemaakt worden op de winlijn met de eerste of laatste 3 rollen. De BEL-symbolen geven kriskras in zicht een prijs van 40 credits.

Gunstige posities van rollen worden door de autoholdfunctie automatisch vastgehouden voor een hogere winkans. Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig rollen vast te houden. Vastgehouden rollen kunnen vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden met de HEAD- en TAIL-knoppen. Spaar ze op de clubmeter met de SAVE-knop of voeg ze toe aan de creditmeter met de COLLECT-knop.

Clubspel

Het clubspel kan gespeeld worden met 3 verschillende inzetten, namelijk inzet 5, 10 of 20 credits per spin. Elke inzetkeuze heeft een eigen prijstabel, deze wordt automatisch opgelicht zodra de inzet is gekozen. Bij alle inzetten kan het Devil’s Lair bonusspel geactiveerd worden.

Inzet 5

Inzet 5 credits per spin wordt gespeeld op de eerste drie rollen en met 5 winlijnen. Drie BEL-symbolen activeren het bonusspel met 50 credits en 2 DUIVEL-symbolen.

Inzet 10

Deze inzet gebruikt alle rollen voor een totaal van 10 winlijnen en kost 10 credits per spin. Het bonusspel kan geactiveerd worden met 3 BEL-symbolen kriskras in zicht op de eerste of laatste 3 rollen. Ook bij deze inzet wordt het bonusspel gestart met 50 credits en 2 DUIVEL-symbolen.

Inzet 20

Dit is de maximale inzet en kost 20 credits per spin. Hier wordt ook gespeeld op 4 rollen met 10 winlijnen. De prijzen zijn echter het dubbele van de prijzen die bij inzet 5 en 10 horen. Bij activatie van het bonusspel wordt er gestart met maar liefst 100 credits en 4 DUIVEL-symbolen. Ook hier kunnen 3 BEL-symbolen kriskras in zicht op de eerste of laaste 3 rollen het bonusspel activeren.

Gebruik de TAKE-CLUBMETER-knop om credits van de clubmeter naar de creditmeter te verplaatsen.

Gokkast Devil’s Lair Bonusspel

Het bonusspel heeft een eigen prijstabel met torenhoge prijzen en een eigen bonuscreditmeter. Afhankelijk van de inzet wordt het bonusspel met 50 of 100 credits gestart en met 2 of 4 opgelichte DUIVEL-symbolen. Ook het aantal winlijnen waarmee gespeeld wordt, hangt af van de hoogte van de inzet bij de activatie.

Wordt het spel geactiveerd tijdens inzet 5, dan zijn hetzelfde aantal winlijnen actief in het bonusspel als bij inzet 5. Dit zijn 5 winlijnen. Bij deze inzet zijn er 2 DUIVEL-symbolen actief.

Wordt het bonusspel geactiveerd tijdens inzet 10 of 20 credits per spin, dan wordt het bonusspel met 10 winlijnen gespeeld. Bij inzet 10 zijn er 2 actieve DUIVEL-symbolen, bij inzet 20 zelfs 4 DUIVEL-symbolen.

Zolang er credits op de bonuscreditmeter staan en er nog opgelichte DUIVEL-symbolen zijn, kan er eindeloos hoge prijzen gewonnen worden. Het bonusspel eindigt pas wanneer er geen credits meer over zijn of als alle DUIVEL-symbolen gedoofd zijn.