Diamond

gokkast DiamondSpeel Diamond in fullscreen

Gokkast Diamond is een eenvoudige speelautomaat met een basisspel en een clubspel met 2 verschillende inzetten. Er zijn in het basisspel twee manieren om een mysterieprijs te winnen. Gebruik de CHOOSE-BET-knop om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel.

Basisspel

Het basisspel wordt op de onderste 3 rollen gespeeld. Elke spin kost 1 credit en er wordt gespeeld met 1 winlijn.

Uitzondering hierop zijn de DIAMOND-symbolen. Deze geven een mysterieprijs tussen 12 en 100 credits, wanneer er 3 van deze symbolen op een horizontale of diagonale lijn verschijnen.

Er wordt ook een mysterieprijs gewonnen met een winnende combinatie van KERS-symbolen. Twee KERS-symbolen geven een mysterieprijs tussen 2 en 20 credits, wanneer er 3 KERS-symbolen op de winlijnen verschijnen wordt er zelfs een mysterieprijs gewonnen tussen 4 en 40 credits.

Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden voor een hogere winkans. De HOLD-knoppen kunnen gebruikt worden om handmatig rollen vast te houden. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden met de HEAD- en TAIL-knoppen. Spaar ze op de clubmeter met de SAVE-knop of voeg ze toe aan de creditmeter met de COLLECT-knop.

Gokkast Diamond Clubspel

Het clubspel kan bereikt worden met de CHOOSE-BET-knop. Hiermee kan ook de inzet van het clubspel bepaald worden. Er kan gekozen worden tussen inzet 4 of 8 credits per spin.

Er wordt tijdens het clubspel op de bovenste 3 rollen gespeeld met 5 winlijnen. Het verschil tussen inzet 4 en 8 credits, zijn de hogere prijzen bij inzet 8.

De rollen kunnen tijdens het clubspel niet vastgehouden worden. Ook kunnen gewonnen credits hier niet gegokt worden.

Gebruik de COLLECT-knop om credits van de clubmeter naar de creditmeter te verplaatsen. Met de CHOOSE-BET-knop kan altijd geschakeld worden tussen het clubspel en het basisspel.