Double Dice

gokkast Double DiceSpeel Double Dice in fullscreen

Gokkast Double Dice bestaat uit een basisspel en een clubspel, die elk hun eigen set van rollen gebruiken. Het basisspel is van alle gebruikelijke opties voorzien, zoals een gokfunctie en de autoholdfunctie. Er kunnen bovendien mysterieprijzen gewonnen worden met KROON-symbolen. Het clubspel heeft drie verschillende inzetten en er kunnen free spins gewonnen worden.

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin. Er wordt gespeeld op de onderste drie rollen met 1 winlijn. Uitzondering hierop zijn de KROON-symbolen, die kriskras goed zijn voor een mysterieprijs tussen 10 en 100 credits. De autoholdfunctie houdt automatisch gunstige posities van rollen vast voor een hogere winkans. Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig rollen vast te houden. Vastgehouden rollen kunnen weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gewonnen credits kunnen aan de clubmeter toegevoegd worden met de SAVE-knop of aan de creditmeter met de COLLECT-knop. Er kan met de credits gegokt worden via de de KOP- en MUNT-knoppen.

Clubspel

Om tussen het basisspel en het clubspel te schakelen, kan de CHOOSE-BET-knop gebruikt worden. Met deze knop wordt tevens de inzet van het clubspel bepaald. Er zijn in het clubspel drie verschillende inzetten mogelijk, namelijk inzet 5, 10 en 20 credits per spin. Elke inzet heeft een eigen prijstabel.

Het clubspel wordt op de bovenste drie rollen gespeeld met vijf winlijnen. Het STER-symbool op de tweede rol is wild. Dit betekent dat het symbool voor elk ander symbool telt, indien er een winnende combinatie mee gemaakt kan worden. Dit symbool geldt zelfs voor een DOBBELSTEEN-symbool, waardoor er nog meer kans is om het bonusspel te activeren.

Gokkast Double Dice Bonusspel

Het bonusspel kan tijdens het clubspel geactiveerd worden bij inzet 10 of 20 credits per spin. Hiervoor moeten er drie DOBBELSTEEN-symbolen in zicht verschijnen. Er worden dan free spins gewonnen. Dit zijn vrije spelen, dus elke spin kan er credits gewonnen worden zonder dat er credits van de meter gebruikt worden.

Nadat het bonusspel geactiveerd is, moet er bepaald worden hoeveel free spins de speler krijgt. Hiervoor wordt er met een dobbelsteen geworpen. Druk op de START-knop om te zien wat er geworpen wordt. De waarde op de dobbelsteen geeft aan hoeveel vrije spelen er gegeven worden. Er kan dus maximaal 6 vrije spelen per worp gewonnen worden. Bij activatie van het bonusspel met inzet 20, mag er zelfs twee keer geworpen worden. Hiermee kunnen maximaal 12 vrije spelen gewonnen worden.

Druk op de START-knop om elke free spin te starten. Alle gewonnen prijzen tijdens het bonusspel zullen bij elkaar opgeteld worden en vervolgens aan de clubmeter toegevoegd worden. Gebruik de COLLECT-knop om credits van de clubmeter naar de creditmeter te verplaatsen.