Double Drive

gokkast Double Drive

Speel Double Drive in fullscreen

Beschrijving Double Drive

Gokkast Double Drive heeft een set van vier rollen, waarop zowel het basispel als het clubspel gespeeld wordt. Er kunnen tijdens beide spellen mysterieprijzen gewonnen worden met de JOKER-symbolen. Het clubspel kan gespeeld worden met twee verschillende inzetten. In het basisspel kunnen rollen vastgehouden worden en is er een gokfunctie aanwezig.

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin en wordt gespeeld op de eerste drie rollen met 1 winlijn. De winnende combinaties staan afgebeeld op de prijstabel, die vanzelf opgelicht wordt zolang het basisspel actief is.

Er is een autoholdfunctie ingebouwd die gunstige posities van rollen automatisch vasthoudt voor een hogere winkans. Desgewenst kunnen rollen handmatig vastgehouden worden door de HOLD-knoppen te gebruiken. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop. Er kan een mysterieprijs tussen 2 en 100 credits gewonnen worden met drie JOKER-symbolen op de winlijn.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden met de HEAD- en TAIL-knoppen, die gaan knipperen zodra de optie actief is. Verplaats de credits naar de clubmeter met de SAVE-knop of naar de creditmeter met de COLLECT-knop.

Clubspel

Het clubspel kan gespeeld worden met inzet 5 of 20 credits per spin. Gebruik de CHOOSE-GAME-knop om te schakelen tussen deze inzetten en het basisspel. De winnende combinaties mogen in het clubspel kriskras gemaakt worden. Bovendien kunnen er hogere prijzen gewonnen worden. Zie de prijstabel die bij beide inzetten van het clubspel hoort.

De prijzen van inzet 5 en 20 credits blijven hetzelfde. Het verschil zit in het aantal rollen die actief zijn en de minimumprijs van elk JOKER-symbool in zicht. Bij inzet 5 wordt namelijk alleen de eerste drie rollen gebruikt, terwijl bij inzet 20 alle rollen actief zijn. Bovendien wordt er bij inzet 5 voor elke joker in zicht een mysterieprijs gegeven tussen 5 en 100 credits, terwijl bij inzet 20 minimaal 10 credits per joker gewonnen wordt.

Credits op de clubmeter kunnen naar de creditmeter verplaatst worden door de COLLECT-knop te gebruiken.