Double Dutch

gokkast Double DutchSpeel Double Dutch in fullscreen

Gokkast Double Dutch is een zeer complete fruitautomaat. Met een autoholdfunctie, mysterieprijzen en een gamblefunctie in het basisspel en 3 verschillende inzetten in het clubspel. Daarbij komt nog eens het DIAMOND-spel.

Basisspel

Hier speel je voor 1 credit per spin op 1 winlijn. STER-symbolen geven kriskras prijs. Vier of meer gewonnen punten kun je toevoegen aan de creditmeter met de TAKE-WIN-knop of verplaatsen naar 1 van de 5 spaarmeters met de SAVE-knop. Met de GAMBLE-knop kunnen gewonnen credits gegokt worden.

De autoholdfunctie houdt automatisch gunstige posities van rollen vast voor een hogere winkans op de volgende spin. Rollen kunnen handmatig vastgehouden worden met de HOLD-knoppen. Met de RESET-knop kunnen vastgehouden rollen weer vrijgegeven worden.

Clubspel

Heb je 4 of meer punten op 1 of meerdere spaarmeters, dan kun je het clubspel met inzet 5 spelen. Er wordt telkens 1 credit van je creditmeter gehaald. Bij voldoende punten kan er ook gespeeld worden met inzet 10 en 20 credits. Hoe hoger de inzet, hoe hoger de prijzen.

Gewonnen credits in het clubspel worden evenredig naar de inzet per meter verdeeld over de spaarmeters. Wanneer er 200 credits op een spaarmeter zijn verzameld dan verhuizen deze automatisch naar de creditmeter. Gewonnen punten die het aantal van 200 overschrijden gaan verloren.

Gokkast Double Dutch Bonusspel

Drie DOUBLE-DIAMOND-symbolen in het clubspel activeren het DIAMOND-spel.

Bij inzet 5 moeten ze op de winlijn verschijnen.

Bij inzet 10 zijn daar 5 winlijnen voor en bij inzet 20 activeren 3 kriskras DOUBLE-DIAMOND-symbolen het DIAMOND-spel.

In dit spel maak je kans op de prijzen zoals op de diamant staat aangegeven. Met de START-knop laat je het knipperen stoppen en beland je op 1 vlak. Is het vlak met CHANGE opgelicht dan wisselt het spel naar de andere diamant.

De bonusmeter met de hoogste score bepaalt hoe vaak je het DIAMOND-spel kunt spelen. De bonusmeters worden beurtelings met 10 punten per DOUBLE-DIAMOND-symbool verhoogd in het clubspel.