Double Luck

gokkast Double LuckSpeel Double Luck in fullscreen

Gokkast Double Luck bestaat uit vier rollen, waarop zowel het basisspel als het clubspel gespeeld wordt. Deze speelautomaat is eenvoudig opgezet, met de focus op het clubspel. Zo zijn er in het basisspel bijna geen extra opties, waardoor punten op de clubmeter sparen het primaire doel wordt. Een gokfunctie is niet per se bevorderlijk voor dat doel, maar maakt het wel spannender en is dus wel bevorderlijk voor de totale speelervaring. Het clubspel kan met twee verschillende inzetten gespeeld worden, waarbij de hoogste inzet de Double Luck Hold feature activeert.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op vier rollen met 1 winlijn. Elke spin kost 1 credit. Er kunnen winnende combinaties gemaakt worden van twee, drie en vier gelijke symbolen. Een enkele KERS-symbool op de winlijn van de eerste rol is zelfs al goed voor 2 credits. Gewonnen credits kunnen alleen gespaard worden op de clubmeter of aan de creditmeter toegevoegd worden.

Er is een autoholdfunctie aanwezig die gunstige posities van rollen automatisch vasthoudt voor een grotere winkans. Gewenste rollen kunnen eventueel handmatig vastgehouden worden door de HOLD-knoppen te gebruiken. Vastgehouden rollen kunnen weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Clubspel

Schakel tussen de twee verschillende inzetten van het clubspel en het basisspel met de CHOOSE-BET-knop. Het clubspel kan met inzet 5 of 10 credits per spin gespeeld worden. Beide inzetkeuzes maken gebruik van 4 rollen met 10 winlijnen. De prijstabel is voor beide inzetten gelijk, maar alleen bij de hoogste inzet wordt de Double Luck Hold feature actief.

Gokkast Double Luck Hold feature

Wanneer er met de maximale inzet van 10 credits per spin gespeeld wordt, is er een extra feature actief. De Double Luck Hold feature houdt tijdens het clubspel automatisch gunstige posities van rollen vast voor een hogere winkans. Dit gebeurt wanneer er een HOLD-symbool op de vierde rol verschijnt. Zelfs wanneer er tijdens de eerste spin een winnende combinatie gemaakt wordt. De feature houdt dan automatisch de juiste rollen vast voor nog een prijs tijdens de volgende spin. Net als bij het basisspel, kunnen rollen vastgehouden en vrijgegeven worden door gebruik te maken van de HOLD-knoppen en de RESET-knop.