Double Sixteen

gokkast Double SixteenSpeel Double Sixteen in fullscreen

Gokkast Double Sixteen bestaat alleen uit het clubspel. De minimale inzet is 5 credits per spin, terwijl de maximale inzet 40 credits per spin is. Er zijn 2 sets van 4 rollen, met elk 16 winlijnen. In totaal zijn er dus 32 winlijnen! Hiermee kan 1 spin met een maximale inzet van 40 credits tot wel 1200 credits opleveren.

Wanneer er 1 of meer potten de 200 credits overschrijden, dan worden deze credits automatisch naar de creditmeter verplaatst. Dit kan ook handmatig gedaan worden door de SELECT-METER-knop te gebruiken in combinatie met de COLLECT-knop.

Gokkast Double Sixteen Spelregels

Bij inzet 5, 10 en 20 credits per spin, worden alleen de onderste rollen gebruikt. De bovenste set met 4 rollen kan alleen met inzet 40 credits geactiveerd worden, waarbij er met maar liefst 32 winlijnen gespeeld wordt.

Inzet 5 wordt gespeeld op de eerste 3 rollen met 4 horizontale winlijnen.

Inzet 10 wordt gespeeld op de onderste 4 rollen met 8 horizontale winlijnen.

Inzet 20 wordt ook op de onderste 4 rollen gespeeld, maar nu met 16 winlijnen. Nu zijn de diagonale winlijnen ook actief.

Bij inzet 40, de maximale inzet, wordt er gespeeld met 32 winlijnen. Hierbij worden zowel de bovenste als de onderste 4 rollen gebruikt.