Dynamite

gokkast DynamiteSpeel Dynamite in fullscreen

Gokkast Dynamite is een unieke speelautomaat, waarop maar liefst 2400 credits in 1 spin gewonnen kan worden. Bovendien heeft deze gokkast een eigenaardige set van 4 rollen, waardoor er met 14 winlijnen gespeeld kan worden. Schakel tussen het basisspel en het clubspel met de CHOOSE-BET-knop.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld met 2 winlijnen, namelijk winlijn 1 en 8. Winnende combinaties kunnen dus gemaakt worden op zowel rollen 1, 2 en 3 als rollen 2, 3 en 4. Vier DYNAMITE-symbolen op de winlijn zijn goed voor de hoogste prijs in het basisspel van 200 credits. Twee KERS-symbolen naast elkaar op de winlijn zijn goed voor 2 credits.

Er is een autoholdfunctie die gunstige posities van rollen automatisch vasthoudt voor een hogere winkans. De RESET-knop kan vastgehouden rollen eventueel weer vrijgeven. Gebruik de HOLD-knoppen om gewenste rollen handmatig vast te houden.

Gewonnen credits kunnen gespaard worden op de clubmeter met de SAVE-knop of aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop. De HEAD- en TAIL-knoppen zijn er om met de credits te gokken.

Clubspel

Het clubspel kan gespeeld worden met inzet 5, 10, 20 of 40 credits per spin. Elke inzet heeft een eigen prijstabel, die opgelicht wordt zodra de inzet wordt gekozen. De prijzen lopen aardig hoog op, naar mate de inzet verhoogd wordt.

Bij inzet 5 wordt er alleen gespeeld op de eerste 3 rollen met 7 winlijnen. Vanaf inzet 10 wordt er gespeeld op 4 rollen met 14 winlijnen.

Gebruik de TAKE-HIGHEST-METER-knop om credits van de clubmeter naar de creditmeter te verplaatsen. Met de CHOOSE-BET-knop kan er tussen de verschillende inzetten van het clubspel en het basisspel geschakeld worden.

Gokkast Dynamite Bonusspel

Het bonusspel kan alleen bij inzet 40 in het clubspel geactiveerd worden. Hiervoor moeten er 4 DYNAMITE-symbolen op een van de 14 winlijnen verschijnen.

Tijdens het bonusspel kan er met elke succesvolle klik op de START-knop 100 credits gewonnen worden. Zodra 1000 credits aan de top van de DYNAMITE-ladder bereikt zijn, zal het spel doorgaan aan de onderkant zolang het goed blijft gaan.