Easy Streak

gokkast Easy StreakSpeel Easy Streak in fullscreen

Gokkast Easy Streak, ook wel bekend als Unlock, is een automaat met een basisspel, een clubspel en een bonusspel. Deze kan geactiveerd worden in het clubspel door 3 sleutels in beeld. De uiteindelijke prijs kan oplopen tot 600 credits.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden door de autoholdfunctie die ingebouwd is. Gewenste rollen kunnen ook handmatig vastgehouden worden met de HOLD-knoppen. Met de RESET-knop kunnen vastgehouden rollen eventueel weer vrijgegeven worden.

Gewonnen punten in het basisspel kunnen worden gegokt met de HEAD/TAIL-functie tot maximaal 200 credits. Via de COLLECT-knop kun je de punten ook innen en via de TO-CLUBMETER-knop kun je ze op de clubmeter zetten.

Clubspel

Met de CHOOSE-GAME-knop kan het clubspel gestart worden en tevens de inzet bepaald worden. Hoe hoger de inzet, hoe hoger de kans om het bonusspel te activeren. In alle gevallen moeten er 3 sleutels in beeld verschijnen.

Bij inzet 5 activeren 3 rode sleutels in zicht het bonusspel.

Bij inzet 10 wordt het bonusspel door 3 rode of 3 blauwe sleutels geactiveerd.

Bij inzet 20 kan het bonusspel door 3 sleutels ongeacht kleur geactiveerd worden.

Gokkast Easy Streak Bonusspel

Het bonusspel wordt gespeeld op het grote rad met diverse prijzen. Met de START-knop wordt de uiteindelijke prijs bepaald, welke op kan lopen tot 600 credits!