Fever

gokkast NAMESpeel Fever in fullscreen

Fruitautomaat Fever, ook wel bekend als Bubbles, bestaat uit een basisspel en een clubspel met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits. Verder is er een kop/munt-functie beschikbaar evenals mysterieprijzen met de FEVER-symbolen in het basisspel.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op 1 winlijn en kost 1 credit per spin. De autoholdfunctie houdt automatisch gunstige posities van rollen vast voor een hogere winkans op de volgende spin. Gebruik de HOLD-knoppen om handmatige gewenste rollen vast te houden. Met de RESET-knop kunnen vastgehouden rollen weer vrijgegeven worden.

Gewonnen punten in het basisspel kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden via de TAKE-WIN-knop of verplaatst worden naar 1 van de 40 spaarmeters met de TO-CLUBMETER-knop (startknop). Ook kun je de gewonnen punten gokken met de HEAD/TAIL-knoppen. Twee gewonnen credits (1 KERS-symbool op rol 1) worden automatisch gegokt.

Gokkast Fever Clubspel

Bij voldoende punten kun je het clubspel starten met keuze uit 4 verschillende inzetten. Gebruik de CHOOSE-GAME-knop om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel en bepaal met deze knop tevens de inzet in het clubspel.

Hoe hoger de inzet, hoe hoger de prijzen. In het clubspel wordt ook telkens 1 credit van je creditmeter gehaald. In tegenstelling tot het basisspel speel je hier met 5 winlijnen.

Gewonnen credits boven de 200 credits gaan niet verloren, maar gaan automatisch naar de creditmeter. Verplaats handmatig credits van de clubmeters naar de creditmeter met de COLLECT-knop. De clubmeter met de meeste credits zal het eerst worden gebruikt.