Fire & Ice

gokkast Fire & IceSpeel Fire & Ice in fullscreen

Gokautomaat Fire & Ice, ook wel bekend als Hot & Cold, bestaat uit een basisspel met kop/munt-functie en een clubspel waar je kunt spelen met inzet 5, 10 of 20 credits. Verder zijn er 2 bonus features die deze gokkast nog interessanter maken.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin. Gewonnen credits kun je toevoegen aan de creditmeter met de COLLECT-knop of aan de clubmeter met de TO-CLUBMETER-knop (startknop). Via de kop/munt-functie kun je ze ook proberen te verdubbelen tot maximaal 200 credits.

Fire & Ice

Deze feature zit in het basisspel en kan extra credits opleveren door symbolen in de matrix te sparen. Voor elke FIRE- of ICE-logo in beeld, licht er een logo op in de matrix. Vanaf 3 dezelfde symbolen op rij kun je een prijs innen. Hoe meer winnende combinaties, hoe hoger de prijs (maximaal 200). Bij het innen van een wincombinatie in het basisspel doven alle symbolen in de matrix.

Clubspel

Hier wordt er op 5 winlijnen gespeeld met de keuze uit inzet 5, 10 of 20 credits.

Bij inzet 5 kan het bonusspel niet geactiveerd worden en wordt er met een lagere prijstabel gespeeld.

Bij inzet 10 wordt er met hetzelfde prijstabel gespeeld, maar kan het bonusspel wel geactiveerd worden door 3 FIRE-symbolen te laten oplichten. Er worden dan ook 50 credits op de FIRE-meter toegevoegd.

Bij inzet 20 wordt er met een hogere prijstabel gespeeld. Bij 3 opgelichte FIRE-symbolen wordt het bonusspel geactiveerd met 100 credits op de FIRE-meter.

Let op! FIRE-symbolen worden gedoofd bij het winnen van een prijs.

Gokkast Fire & Ice Bonusspel

Bij activatie van dit bonusspel worden 50 of 100 credits naar de FIRE-meter verplaatst, afhankelijk van de inzet. Ook wordt er een ander prijzenschema geactiveerd met beduidend hogere prijzen. De inzet in deze feature is hetzelfde als de inzet die tijdens het clubspel gekozen was.

Iedere DEVIL-symbool in beeld levert 10 of 20 credits op, maar dooft ook een duivel in het rechter schema. Als alle geactiveerde duivels gedoofd zijn, eindigt de feature en worden de credits op de FIRE-meter verplaatst naar de clubmeter.

Met de STOP-FIRE-ICE-AT-LOSING SPIN-knop kun je de bonusfeature zelf stoppen. Hierbij volgt een gratis spin. Valt er een prijs, dan gaat de feature gewoon door. Valt er geen prijs, dan wordt de feature gestopt.