Firestarter

gokkast FirestarterSpeel Firestarter in fullscreen

Fruitmachine Firestarter bestaat uit een basisspel met 4 rollen en een clubspel met keuze uit inzet 5, 10, of 20 credits. Het clubspel wordt op dezelfde rollen gespeeld als het basisspel.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op 1 winlijn en kost 1 credit per spin. Winnende combinaties kunnen zowel van links naar rechts als andersom gemaakt worden, waardoor er in feite met 2 winlijnen gespeeld wordt.

De autoholdfunctie houdt automatisch gunstige posities van rollen vast voor een grotere winkans op de volgende spin. Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig rollen vast te houden. Met de RESET-knop kunnen vastgehouden rollen eventueel weer vrijgegeven worden.

Gewonnen prijzen kun je innen met de COLLECT-knop, verplaatsen naar de clubmeter met de TO-CLUBMETER-knop of gegokt worden via de kop/munt-functie tot maximaal 200 credits.

Clubspel

Met de CHOOSE-GAME-knop kan het clubspel worden gekozen en tevens de inzet. Hoe hoger de inzet, hoe hoger de prijzen.

Bij inzet 5 speel je op 3 rollen met 5 winlijnen, bij inzet 10 en 20 wordt er op 4 rollen gespeeld met 10 winlijnen.

Gokkast Firestarter Bonusspel

In het clubspel kan ook een bonusspel geactiveerd worden. Hiervoor moet je 3 of 4 FIRE-symbolen kriskras in beeld hebben, afhangende van de inzet.

Tijdens dit bonusspel zijn alle FIRE-symbolen wild, ze gelden dan voor ieder ander symbool. Een BEL-symbool op de eerste rol kan de JOKER-functie van de FIRE-symbolen aan- of uitzetten.

Het bonusspel eindigt zodra alle rollen zijn gedeactiveerd of als alle credits in de FIRE-meter op zijn.