Fortune Spinner

gokkast Fortune SpinnerSpeel Fortune Spinner in fullscreen

Gokkast Fortune Spinner bestaat uit een set van vier rollen, waarop zowel het basisspel als het clubspel wordt gespeeld. Het bonusspel op deze gokkast heet Deal of Fortune en kan tijdens het clubspel geactiveerd worden.

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin en wordt gespeeld met 1 winlijn, namelijk winlijn 1-6. Hierbij worden alle 4 rollen gebruikt, waardoor er winnende combinaties van 4 symbolen gemaakt kunnen worden.

Er kunnen mysterieprijzen gewonnen worden met FORTUNE-SPINNER-symbolen op de winlijn. Twee van deze symbolen geven een mysterieprijs van minimaal 2 credits, bij drie symbolen wordt een minimale prijs van 5 credits gewonnen en bij 4 symbolen zelfs minimaal 20 credits.

De autoholdfunctie houdt tijdens het basisspel gunstige posities van rollen automatisch vast voor een hogere winkans. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop. Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig rollen vast te houden.

Gewonnen credits kunnen aan de clubmeter toegevoegd worden met de SAVE-knop of aan de creditmeter met de COLLECT-knop. Gebruik de HEAD- en TAIL-knoppen om ze te gokken.

Clubspel

Via de CHOOSE-GAME-knop kan geschakeld worden tussen het basisspel en het clubspel. Tevens wordt met deze knop de inzet bepaald in het clubspel. Er kan in het clubspel namelijk met inzet 5, 10 of 20 credits per spin gespeeld worden. Elke inzet heeft een eigen prijstabel, die automatisch opgelicht wordt.

Inzet 5 credits wordt op de eerste 3 rollen gespeeld met 5 winlijnen. Het Deal of Fortune bonusspel wordt geactiveerd door 3 FORTUNE-SPINNER-symbolen op een winlijn.

Inzet 10 credits wordt gespeeld met 10 winlijnen op 4 rollen. Ook bij deze inzet wordt het bonusspel geactiveerd door 3 FORTUNE-SPINNER-symbolen op een winlijn.

Inzet 20 credits is de maximale inzet. Deze inzet speelt hetzelfde als inzet 10, maar dan met dubbele prijzen. Het bonusspel wordt hier het makkelijkst geactiveerd. Drie FORTUNE-SPINNER-symbolen in zicht op de eerste of laaste drie rollen zijn genoeg om het lucratieve bonusspel te laten starten.

Gebruik de COLLECT-knop om credits van de clubmeter naar de creditmeter te verplaatsen.

Gokkast Fortune Spinner Bonusspel

Zodra het Deal of Fortune bonusspel is geactiveerd, moet er op de START-knop gedrukt worden. Hierna kan er tussen 3 mysterieprijzen gekozen worden. Druk op 1 van de 3 OPEN-knoppen om een prijs te kiezen.

De gewonnen prijs zal opgelicht worden en de credits zullen aan de FORTUNE-meter toegevoegd worden. De credits worden vervolgens automatisch aan de clubmeter toegevoegd.

Bij sommige prijzen zit een repeatfunctie, waardoor het bonusspel nogmaals gespeeld kan worden.